HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (424/426) > >>

Blixxxa:

--- Idézet ---Na akkor én is feldobok egy címet, amit most találtam és ebbe a kategóriába sorolható: a horror irodalom nagyasszonya, Anne Rice műveiből, azon belül is a Vámpírkrónikákból, készült egy elég méretes képregénysorozat. Most töltöm le, így nem tudom, hogy milyen a képi világa, de szerintem a történetek már magukban is megérnék a velük való foglalkozást.

Illetve másik két dark sorozatot is feldobnék, 
--- Idézet vége ---

Killjoy! Ezeket majd honosítva a HZS-ra "dobd fel"!

Spidáj:

--- Idézet ---
--- Idézet --- Ha már ilyen sok horror rajongó gyült itt össze, meg kérdezem:
Nem tudja valaki nem jelent + valaha Rém álom az Elm utcában-nal kapcsolatos comics?
--- Idézet vége ---
Kedves Porthos, és ezt miért nem a horror részlegben kérdezted meg? Légyszíves ott feltenni a kérdést. ez sci-fi/fantasy topik.  
--- Idézet vége ---
Ott a pont!
Nem tudtam  
Na jó tudtam milyen fórum ez, csak már .... mittomén ide írtam bocs

öreg pajtás:

--- Idézet ---Ha már ilyen sok horror rajongó gyült itt össze, meg kérdezem:
Nem tudja valaki nem jelent + valaha Rém álom az Elm utcában-nal kapcsolatos comics?
--- Idézet vége ---
Kedves Porthos, és ezt miért nem a horror részlegben kérdezted meg? Légyszíves ott feltenni a kérdést. ez sci-fi/fantasy topik.

Spidáj:
Ha már ilyen sok horror rajongó gyült itt össze, meg kérdezem:

killjoy:
Na akkor én is feldobok egy címet, amit most találtam és ebbe a kategóriába sorolható: a horror irodalom nagyasszonya, Anne Rice műveiből, azon belül is a Vámpírkrónikákból, készült egy elég méretes képregénysorozat. Most töltöm le, így nem tudom, hogy milyen a képi világa, de szerintem a történetek már magukban is megérnék a velük való foglalkozást.

Illetve másik két dark sorozatot is feldobnék, mindkettő személyes kedvencem az Image kiadó berkeiben jelent meg. Fallen Angel és The Grey Area. Mindkettő ongoing sorozat, és nem kicsit 18+-os.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése