HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (420/426) > >>

szam:
Pfff....hát...akkor lehet, hogy inkább nem is mondok semmit...ezek szerint elfelejtetted...van nekem elég dolgom a Nightmares & Fairy Tales nélkül is....  ...affene, hát nem elárultam....

killjoy:
Na ebbe most belefutottam, mert magam sem tudom, hogy Szam konkrétan mire gondol. Az igaz, hogy mostanában a gyűjtögetés nagy része 18+-os képregényekre irányult, és lehet, hogy ezek valamelyikét említettem, de az is lehet, hogy egy már elkészült képregényemre gondolt, és akkor az tényleg KORHATÁROS lesz   És egyszerre két történet is lesz a füzetben! Bár az szerintem inkább sci-fi, mint horror.

Szám! Felhatalmazlak, hogy eláruld, amire gondolsz. Én nem akarok hétpecsétes titkokat csinálni a készülő képregényeimből.

szam:
Hehh...Killjoy ötlete volt...azért nem akarom lelőni...annyit elárulok, hogy kicsit off-olunk mostan...inkább a horror topicban lenne a helye ennek....

Blixxxa:
Ne izgasd a fantáziám. Azonnal mondjátok meg, mire készültök,
vagy...

szam:

--- Idézet ---Killjoy! Ha még emlékszel, valamikor terveztünk egy kicsit korhatárosabb képregények honosítását.
--- Idézet vége ---
Hmmm....kicsit korhatárosabb képregények...már nem is kell olyan sokat aludni...és...de majd Killjoy elmondja, ha akarja...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése