HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
Gorgonita:
Igen, Recsi nevét az Y borítóján láttam, és az kavarhatott meg. Bocsesz.
Kíváncsian várom a folytatását.
Nimrod:
A Hieroglifát konkrétan én követtem el, benne is van a creditsben.
De örülök, hoyg tetszett.
killjoy:
Isten hozott köztünk!
Hát egyre jobban úgy tűnik, hogy nem halogathatom már túl sokáig az Aquablue 3. részének munkálatait. Ígérem a Gaiman és az Interjú 1. része után a nagyobbakból az fog következni.
Bradburyt pedig szerintem így is érdemes elolvasni, mert a szöveg gyakorlatilag teljesen az eredeti és csak egy kis pluszt adnak hozzá a képek. (Egyedül a "Fiúk! Termesszetek óriásgombát saját pincétekben!" szövegénél írtam át több helyen Kuczka Péter fordítását, mert akármennyire is tisztelem Kuczka Pétert, de ez a fordítása nem lett a legjobb.)
Gorgonita:
Üdv Mindekinek ezen a szép új fórumon!
Jelzem most használok először ilyen bonyolult fórumot, úgyhogy lehet, hogy ez az üzenet a letöltéseknél jelenik majd meg.
Eredetileg nem akartam a regisztrációval bajlódni, de annyira jók vagytok, hogy csak itt vagyok. Meg aztán Micho írta is az mai frissítésben, hogy aki még nem regisztrált, az rohanjon.
A lényeg, hogy én is nagyon várom már az Aquablue folytatását. Szvsz ez a legjobb képregény a Zsákon. Nagyon tetszik a Hierogrifa is. Nem tudom mi sül még ki belőle de a grafikája nagyszerű. Az Y elég komor -ami nem igazán az én műfajom -de eddig az is bejött. A Bradbury-ket én nem olvasgatom, őt inkább eredetiben szeretem, de tetszik hogy vannak. Legyen csak az oldal minél sokszínűbb!
Láttam, hogy vannak ősi Bosszú Angyalai füzetek is. Nem tudom, hogy hogyan és honnan szerzitek be az anyagokat, de én örülnék néhány ősi Buck Rogers-nek, Falsh Gordon-nak is. És általában mindennek ami repül a csillagok között. Farscape, Trek, stb.
A heti SW frissítéssel pedig egyszerűen nem tudok betelni. Tudom, hogy van saját topicja a témának, de azt hiszem a Hierogrifát is Recsi és Galen készítették, úgyhogy biztos megtalálják itt is. Birom, hogy ilyen szorgalmasak vagytok skacok!
killjoy:
--- Idézet ---Sziasztok!
azt szeretném megkérdezni hogy a következő Aquablue kb. mikorra várható????
--- Idézet vége ---
No, végre egy Aquablue rajongó A folytatás késése az én saram, annyi minden másba kezdtem bele, hogy egyelőre még csak a grafikai előkészítés fele van meg. De az eredeti anyag már kinyomtatva a feleségemnél van. Szerintem pár héten belül nekiugrunk, de nem merek pontos időpontot mondani. De lesz, az tuti
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése