HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (410/426) > >>

lyrán:
Nem volt rossz.  Bár kicsit átgondolatlan volt az alapötlet. Ha bárki ilyen tápos lehet a rúnamágia álltal akkor azt hiszem jobban kéne vigyázni a mágusokkal.
A vérrel kapcsolatban meg csak annyit, hogy realista volt.   Kimondottan korhu.  

Micho:

--- Idézet ---Viszont a Thoros témák elég jók.. Mondjuk nekem egyik kedvenceim a viking sagak
--- Idézet vége ---
akkor a Thor - Vikingeket neked találták ki   az hogy tetszett?
jó, tudom.. véres volt...  

lyrán:
Elolvastam az Aquabluet. Nagyon tetszett. Furdalja az oldalamat a kívámcsiság,, hogy mi lessz a vége...

killjoy:

--- Idézet ---A Marsbéli Krónikákból is lesz valamelyik novellának képregényváltozata?
--- Idézet vége ---
Lesz  A következő egy nagyon sötét és nagyon jó történet lesz, ami még nem Marsbéli, de az azt követő két rész az már Marsbéli történet lesz  Az első a történetek legeleje, a gyarmatosítás története lesz 6 oldalon (Rakétanyár és A sáskák - Ez már Michonál van), majd egy kicsit hosszabb történet következik, az Éjszakai találkozás (ezt a héten fejezem be). Utána megint egy rövid időre búcsút veszünk a marstól és ismét egy sötétebb horror-thrillerbe hajló történet jön, de minden poént azért nem lövök le előre  De később még vissza fogok térni a marsi történetekhez is, ígérem

lyrán:

--- Idézet ---Isten hozott közöttünk, Lyrán! Nagy megtiszteltetés nekem, hogy egy igazi Bradbury rajongónak is tetszenek a képregények és nem csak a képregény rajongókat csábítom Bradbury felé, hanem visszafelé is muködik a dolog. Az pedig, hogy ezek a történetek késztettek az elso hozzászólásra a fórumban, még nagyobb öröm, remélem a továbbiakban is találkozunk majd veled. És hogy még egy kicsit a kedvedben járjak, elárulom, hogy több képregény is lesz, melyek egy-egy epizódot dolgoznak fel a Marsbéli krónikákból. (Jelenleg kb. 20 részesre tervezem a sorozatot, de amennyiben felbukkannának újabb Bradbury képregények, akkor azokat is elkészítem majd.)
--- Idézet vége ---
Nos meg kell mondanom, hogy szeretem a scifi adaptációkat. Mert igen jól képregényre ültethetoek. Bár számomra mindig kockázatot rejt magában mert megfogja az ember képzeletét a saját belso világunkat is bekorlátozhatja egy történettel kapcsolatban. Ez mondjuk fokozottan igaz a tv-re. De félre az offal..  

A scifi témájú képregények igen jól sikerültek    Mondjuk a történetek nagyrésze ugye az..
A fantasyk annyira nem fogtak meg itt foképp az Aria-ra gondoltam.. a képek valóban szépek, de a történet, hát hogy is fogalmazzak .. elég gyenge. Elnézést minden elöttem szóló rajongótol  
Viszont a Thoros témák elég jók.. Mondjuk nekem egyik kedvenceim a viking sagak. Így az északi istenek nincsenek tolem távol.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése