HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
Pedro:
Szerintem Nimrod vizsgazik...
regnar:
Itt érdeklődnék, hogy Hieroglifa nem lesz folytatva? Jól indult és egyszer csak abbamaradt, Pedig jó volt a történet, és szép volt a képregény is...
Mondjuk Sci-fi téren elég régen volt valami új. most nem sírni akar a szám, hiszen máshol van elég frissítés, tehát nincs hiány, de itt van néhány dolog, ami eltűnt..
Pedro:
En meg regebben lattam; szanalmas. Olyan rossz, hogy neha mar jo, csak rohogni lehet rajta, bar a szerzok nem hiszem hogy viccesnek szantak. Kevin Sorbo a leheto legalkalmatlanabb Kull, szvsz.
regnar:
Eltelt sok nap úgyhogy talán nem gond ha magam után írok.
Tegnap megnézte valaki a KULL a hódító c. "fantasy" filmet?
Hát az összes Hercules és xena díszletet felhasználták hozzá, de megmondom őszintén, nekem egy kicsit tetszett.
Kevin Sorbo conan nyomdokain??? brrrrrr...
regnar:
Porthos.. úgy bizony sajnos.. szerintem a legrosszabb szerepe... Még májusban láttam a filmet, amikor friss kormányzó volt,és az egyik beszédében éppen arra buzdított, hogy milyen jó volt az utolsó filmszerepe... Hááááááááát..
De Jackie Chan sem a régi... bár még vannak jó pillanatai. Amúgy nekem tetszett a 80 nap alatt, nem azt mondom csúcs, de szerintem jó kalandfilm
Én is csak Arnoldos conant tudok... Most gondoljátok el Eric Bana-val pl.. Brrrrr..
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése