HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (385/426) > >>

jester:
en meg nem olvastam, de ez NEM a trilogia elso resze, hanem a trilogia elso reszenek elso harmada. a trilogia kilenc reszes lesz kepregenyben.
Nekem is az egyik kedvencem, igy nagyon szigoruan fogom olvasni es irom majd be ide a velemenyem  
REmelem azota mar Vladi be is szerezte a sajat kis peldanyomat  
egyebkent igen, van Dragonlance kronikak kepregeny is, de az asszem joval tobb reszes lesz( a regeny is joval vaskosabb)

regnar:
Ha magukra a regényekre gondolsz, azt látod én sem tudom... (Mármint, hogy a regények megjelentek-e képregény formában.)

Dragonlance világán játszódó képregény az tutira van ))) DE nem is kell értük messzire menni a Latenight-en van egy pár fenn..

Mondjuk ha már ez előjött, akkor én meg azt kérdezném meg, hogy esetleg nem tudja-é valaki, hogy a RAVENLOFT regényekhez kapcsolódó világról jelentek-e meg képregények?

szam:
Egyébként a Dragonlance Krónikákból készült képregény? Én Salvatoret nem olvastam, csak Tanis és társai kalandjait, de asszem valahol 1 súlycsoportban vannak.

regnar:
Sajnos még nem tudtam elolvasni a Forgotten Realms képregényt, de azért én is csatlakoznék a többiekhez, hogy       Az egyik kedvenc fantasy világom.  Azaz jöhet bármilyen mennyiségben.

Amit sikerül elolvasni, majd bővebben is megemlékezem róla.

lyrán:

--- Idézet ---Frissülés - Dark Efl trilógia kezdő kötete
--- Idézet vége ---
Az egész trilógiát meg képregényesítették? És a következő Dritz sztorikat? Én valahol a félszerzet ékkövénél abbahagytam a Salvatore könyvek olvasását.  De az első trilógia tényleg nagyon jó.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése