HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (376/426) > >>

Dórika:

--- Idézet ---Hierogrifa?
--- Idézet vége ---
Nos, ha már ilyen szép hozzászólást olvashattunk tőled Gorgonita, akkor beszélek Télapóval, hogy tegyen egy Hieroglifát is a puttonyába!  
Csak így tovább a véleményezésekkel! Meglátjátok, ezek hatására milyen pörgősen fognak megjelenni az újabb képregények, csak győzzétek olvasni és véleményezni őket

shadoman:
Naon jó az Aquablade!!!! érthetőek a szövegek, nem "magyartalan" és szerintem jól visszaadta az erdeti hangulatát!
Még szép hogy kéne a folytatása. már aszittem így ér véget ez a sztori

Még sok-sok ilyet fiuk-lányok

Shado

edyna:
Sziasztok!
Edyna vagyok, Dórikának köszönhetően én is csatlakoztam a fordítók táborához. Rendkívül jól esik a véleményetek az Aquablue-ról, hiszen ezek voltak első munkáim. Biztosak lehettek a folytatásban  

inferno:
Sziasztok!

Lelkes Hzs olvasó vagyok, de eddig ez a sorozat valahogy elkerülte a figyelmemet. Szerencsére csak eddig, mert most elolvastam az összes részt és nagyon tetszett. Jó a sztori, a rajzok, a fordítás, a beírás, szóval minden OK. Én személy szerint nagyon várom a folytatást (remélem lesz..), mert nagy kedvencem az ilyen stílusú sci-fi.
És ha már itt tartunk akkor szeretném megjegyezni, hogy nagyon tetszik az a vonal, amit sci-fi-fantasy képregényből a Hzs képvisel, értem ezalatt pl. a Ray Bradbury sorozatot, a Hieroglifát, az Otthont, az Y - The Last Man-t és persze az Aquablue-t.. Csak így tovább!  

lynmail:
Nekem a kezdettektől fogva teccik az Aquablue, én mikor "szüneteltetve" volt akkor is rettentően hiányoltam. Azt bánom, hogy ebből sajna nem derült ki, hogy mi történik azokkal akiket elfogtak. Rettentően teccik a rajzolási stílus, a fordítás is! Én megszavazom a sorozat folytatását.
Jelenleg nem tudok semmi mást se nem írni, csak azt, hogy folytatást... FOLYTATÁST....    
JA és nekem nem tűnt fel a beíróváltás gratulálok neki is!!!  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése