HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (375/426) > >>

meklod:
Szasztok!

Nagyon bírom ezt az oldalt!
Amióta ráleltem, rengetek remek sztorit olvashattam, remek magyar fordításban.

Ezúton szeretnék köszönetet mondani minden fordítónak, aki csak részt vesz az oldalon megjelent művek magyarításában, köszi!  

Mégvalami. az ok amiért a sci-fi topikba írok, asszem jó helyen járok, igazából egy kérdés lenne.
Mégpedig, tényleg minden tisztelettel kérdezem, hogy ugyan mikor szándékoztok végre folytatni a 'Y-THE LAST MEN'-t, mert szentem ez az egyik legjobb grafikus novella, amit eddig olvastam és már hónapok óta(!) várom a folytatást.
(A Fantom különböző történetei valahogy nem igazán képesek pótolni a Yorick kalandjainak hiánya álltal keltett űrt. -Már elnézést a Fantom rajongóktól, tényleg nem állt szándékomban kóstolgatni őket. De nyílván őket is a malária kerülgetné, ha kedvenc vándorló szellemükről hetekig nem tudnának semmit.)
A fordítókban sem állt szándékomban felbaszarintani az ideget, csak tisztelettel és szeretettel  kérdezek (mint a Lakat T. a napkeltében   ), nem követelek!

Mégegyszer ezer hála ezír az oldalért  , remélem, amikor majd az egyik katéterem a húgyot szálítja ki a másik meg a kompótot be, akkor is lesztek még!
Majd a szexi kis ápolónőm fogja nekem felolvasni a sztorikat

neurath:
Nekem tetszik az aquablue. Én is szeretném. Nem akkor kéne
abbahagyni mikor a legizgibb és nem is hepiend.

beigli69:
 jó lenne ha nem szűnne meg!!!! Aquablue kell!!!

gliskard:
kellemes az Aquablue, sajnálnám ha a magyaritás itt véget érne...

Zodiak:
Üdv!

Nagyon szép sztori az Aquablue, a beírás is szuper (hála érte Edyna). Sajnálnám, ha nem folytatnátok, mert egy szinfolt a HZs-on.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése