HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
[HUN]DEAD:
Üdvözlet mindenkinek.
Köszönöm a kritikákat, örülök, hogy ennyien véleményeztétek a elkészült műveket, mert így legalább több szemszögből ismerkedem meg az elvárásaitokkal.
Először is: Dragonlance
Úgy látom, ti mind járatosak vagytok a DL világában... Csak én lennék e téren lemaradva? Nekem személy szerint tetszett/tetszik ez a történet, de lehet, hogy csak azért mert nem olvastam a könyvet, így nincs mihez viszonyítanom. A lényeg, hogy már megvan a 3. fordítása, már csak be kell írnom.
Másodszor: Drizzt-széria
Mint gondolom egyeseknek feltűnt, egy kicsit sötétebb szinezetű ez a füzet a többinél. Ez azért van, mert sajnálatos módon csak ezt a minőségű scennet lehetet belőle megszerezni, és nekem meg nincs meg az eredeti, mert csak a TPB formáját veszem meg a sorozatnak, és az csak a napokban jelent meg. De ha sikerül szereznem egy jobbat, akkor majd kicserélem arra.
A sor-összefolyások: igen, tudok róla, de sajnos kénytelen voltam így hagyni, mert helyszűke miadt vagy nagyon meg kellett volna vágnom a buborékok/szövegdobozok fordításait, vagy a betűkön kellett volna kicsinyítenem. Inkább ezt a megoldást választottam, de a jövőben megpróbálok egyéb lehetőségeket is találni a problémára.
Harmadszor: Freddy
A soron következő füzet, ami már csak borítóra vár, az egy horror-történet, a Rémálolm az Elm utcában bevezető része. Ezt követi a Dragonlance 3. (esetleg a 4. is), majd a Száműzött 2. része. Hogy ezek után mi következzen, az most úgy döntöttem rátok bízom. A lehetőségek: A nálunk is megtalálható Army of Darkness (A Sötétség Serege) folytatása, A texasi láncfűrészes mészárlás bemutatkozó része, a Péntek 13 - Vérfürdő első része, vagy esetleg maradjak a fantasy vonalon, és egyből essek neki a Dradonlance és a Száműzött további részeinek?
Várom a szavazatokat akár a fórumba, akár privátra.
Addig is üdv mindenkinek.
Gorgonita:
Üdv! Köszi hogy megint gondoltatok ránk!
Dragonlance: Részben öröm újra találkozni egy régi kedvenccel, részben osztom Regnar véleményét. Részben meg nem. Az Elmore által készített borítók hősei köszönnek vissza -ez jó. De -szvsz -sikerült túlművészieskedni egy alapvetően szórakoztatóipari sztorit. Bocs a DL rajongóktól, de ez számomra mindig is a könnyedebb fantasyk közé tartozott. Ha valahol, itt indokolt lett volna a mainstream. A legnépszerűbb rpg legnépszerűbb népszerűsító könyvsorozatához hasonlóan könnyen fogyasztható rajzstílus dukált volna. Ehelyett sok csoportképen nem látni jól a karaktereket, a hobgoblinok túl rondák, Paladine túl lökött, stb. A képi világ elmosott miközben ez a történet tömve van kiemelhető karakterekkel, teremtményekkel -pont mint a Marvel univerzum. mégsem azt érzem, hogy ez itt a jó öreg Caramon, meg Tass, meg Kova, hanem hogy valaki nagyon hangulatot akart adni egy laza kalandnak.
Korongvilág. Ez nagyon bejön, mind képileg, mind a poénok szintjén.
Salvatore. Még csak az első részt olvastam el, a könyvet nem ismerem. Képileg nem tartom nagy durranásnak, a történetnek volt ugyan egy hangulata, de nem az én világom. Egyelőre nem is haladtam továbbb vele...
Biztos ismeritek a Sojourn sorozat rajzait. Szrtem a Dragonlance és a Salvatore sorozat is megérdemelne ilyen grafikát.
Aquablue. -Az utóbbi időbe sok sorozat veszített a tetszési indexéből nálam de ebben még bízom.
edyna:
Sziasztok!
Még pár nap, és olvashatjátok az Aquablue következő részét, az Atalanata-projektet. A megjelenés sorrendjével ellentétben, a tartalom szerint ez a következő rész, bár utolsóként adták ki. Rendkívül izgalmas a történtet, remélem, sokatoknak lesz része benne. Kitartatás!!! Edyna
Daredevil:
Remekre sikerült a Drizzt saga folyatatása. Ismét nagyon részletesen dolgozták át a regény történetét a képregény változathoz. A fordítás nagyon jó, Dead nagyon ért a Forgotten Realms világához. A beírásra csak annyir panszom van, hogy néhol a sorol lefedik egymást.
Azt megkérdezném, hogy hány Drizzt-regényt adaptáltak képregényre, mert nagyon tetszik és megcssinálhatnátok azt összes részt.
Zodiak:
Gratulálok a valóban tartalmas frissítésért!
Nagyon örülök, hogy még több igazi klasszikus fantasy került elő (hála néked Dead), és annak is örülök, hogy a DarkElf Saga folytatódik.
Sztem a Dragonlance - bár nekem is kissé sűrű a történetfonása - páratlanra sikerült képregény, a beírás pedig profi. Köszi
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése