HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
Recsi:
Nézz kicsit vissza a hírekben. Valami szerverprobléma van. A legújabb dolgokat Troll a saját tárhelyére töltötte fel, onnan elérhetőek, de a régiek majd csak a javítás után.
Türelem tornaterem
Zeratul:
Üdv képregénylovagok.
Azt szeretném kérdezni, hogy miért nem jeleníti meg a képregényoldalat a letöltés
gombra kattintva?Csak egy piros ,,x,, van a képernyő felső sarkában.Nálam van a baj, netán kell valami java vagy valami?
Válaszokat köszönöm
[HUN]DEAD:
Természetesen fut a Dragonlance is mellette, meg a Forgotten Realms is. Mert úgy szoktam hogy egyet ebből, egyet a másikból is, majd egy kitérő, és újra az első, stb... Tehát nagyjából szimultán dolgozom. Így nem fásul bele az ember, folyamatosan változatosan dolgozik, és ti is több sorozatot kísérhettek figyelemmel.
Tehát a kérdés így konkretizálva: legyen-e kitérő, vagy egyből folytassam ezeket?
A Drizzt regényeket folyamatosan "képregényizáják", épp most jelent meg a Sojourn (Menedék) első száma, tehát épp három füzet vár fordításra.
regnar:
--- Idézet ---A soron következő füzet, ami már csak borítóra vár, az egy horror-történet, a Rémálolm az Elm utcában bevezető része. Ezt követi a Dragonlance 3. (esetleg a 4. is), majd a Száműzött 2. része. Hogy ezek után mi következzen, az most úgy döntöttem rátok bízom. A lehetőségek: A nálunk is megtalálható Army of Darkness (A Sötétség Serege) folytatása, A texasi láncfűrészes mészárlás bemutatkozó része, a Péntek 13 - Vérfürdő első része, vagy esetleg maradjak a fantasy vonalon, és egyből essek neki a Dradonlance és a Száműzött további részeinek?
--- Idézet vége ---
ööö.. mester. Ezt mind egyszerre nem lehetne
Személy szerint nekem mindegy mi lesz a következő, a felsorolt kínálat mindegyik tagja iránt érdeklődöm. Racionálisan nyilván érdemes lefuttatni a Dragonlance-t és Száműzöttet, de az sem zavarna, ha közben Jason vagy Freddy esetleg Bubba, netalántán Ash ontaná a vért
Daredevil:
Én fantasy szeretőként javaslon a Dragonlance és a Drizzt történetek folytatását.
Ezt már megkérdeztem, de ismét megtesze: A Drizzt-regények közül mennyit adaptáltak képregényre? Csak azért, mert nekem nagyon tetszik és tűkön ülve várom a folytatást.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése