HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (37/426) > >>

SithLord:
Üdv! Köszi a Ascension 11.részét,talgaby,Darkness! :worship: :worship:
Annyi szálon fut a cselekmény,hogy néha csak kapkodom a fejem,hogy most mi van?!De azért még élvezhető.
Köszi a WoW 20.részét,Aldarion,beigli69! :worship: :worship:
Fantasztikusan jó volt ez a rész,tele akcióval és varázslással,nagyon tetszett!Az a óriás kétfejű ogre iszonyat varázserővel bír,hogy még a Valeera "démona" sem tudta legyőzni.Nagyon várom a folytatást!!!

keildavid:
Köszi a World of Warcaft 20. részért! :worship: :worship:
A főszereplők nagyon küzdöttek az ellenségek ellen, hogy túléljenek. És persze más körülmények között Valeera végül megtette azt, amit nem kellett. És visszatért beléje a raboskodó démon, Kathra'natir.
A viharváradi ostrom ugyan lezárult, de ugyanakkor lesznek még más bonyodalmak is a főhősök számára. Főleg, ami az utolsó oldalon is látszik.

Várom a folytatást!

keildavid:
Én is köszönöm a Mennybemenetel 11. részét! :worship: :worship:
A történetben tényleg nagyrészt Androméda és Spencer szenátor beszélgetésén is hangsúly volt. Bár az is igaz, hogy az akciókba se volt hiány.

Galamb:
Kösz a Mennybemenetel újabb részét. Fgura, én nem érzékeltem úgy, hogy nagyobb hangsúlyt kapott volna Andy és a szenátor beszélgetése. Szwsz az akció is megfelelő mértékű volt.   

Aldarion:
Ettől függetlenül a mangák egyelőre tabu kategóriába tartoznak - mind a Warcraft, mind a Starcraft - mert a Delta még nem adta fel a velük kapcsolatos terveit. Majd meglátjuk mit hoz a jövő ilyen téren, de az biztos, hogy a Curse of the Worgen még mindenképp kikerül az oldalra...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése