HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (354/426) > >>

Gabe:
A beírás amit szoktunk hozzni az milyen?    (reméllem pozítiv a véleményed róla   )  
Egyébként a katonai akcíó alatt mindenki a fedőnevét használja, ezért fura lenne Davidként szólitani (bár nem emlékszem hogy ez lenne a neve  , pedig párszor végigjátszottam az elsőt ), ráadásul a képregényben is végig Snake.
Azért ha a további részekkel is játszottál akkor tudod hogy itt még hatalmas csavarok lesznek, szóval anélkül hogy poént lőnék le, elárulom hogy Snakeről is kiderül pár dolog   . Csak azzal még meg kell várnotok a Son of liberty-t (második sorozat, a második rész alapján), ott fog sokminden kitisztulni (igaz újjabb kérdéseket vet fel, de ha kiadják a harmadik szériát is, ott már tiszta lesz minden.)

A Metal Gear sztorija brilliánsan van összetéve, szépen lassan kiderül minden, megéri a teljes szériát elolvasni, -ha nem tesztek így az első rész után otthagyátok- akkor képregényes pályafutásotok legnagyobb hibáját követitek el...
Higyétek el nem véletlenül tépem a szám, könyörgöm    higgyetek nekem    

Na akkor: az első széria az 12 rész, a második még folyamatban van, de szintén ekörül, a harmadik meg ha megjelenik, akkor szerintem az is lesz kb. 10 rész.

Egyenlőre az első szériát foglaltuk le, és ha tetszik nektek, akkor megy a többi is (csak ne kelljen átírni semmit, mert a Kikelet is ezért akadozik...  ) Úgyhogy épp ezért csak minimálisan fordítottuk le a neveket, (a személynevekhez nem is nyúltunk) hogy mindenkinek jó legyen.

Archant:
Oh hát amikor láttam hogy az eggyik új képregény a Metal Gear Solid.Tudtam,csak is jó képregény lehet.Nagyon teccet az eslő rész.Látom h a Jaték minden akcióját leakarják festeni benne,ezek szerint elég hosszú képregényre számíthatunk.Ezt már csak onnan tudom h a MGS Sériák mindeggyikével jáccotam már és kiis vittem.A fordítás beírás a szokásos minőség amit Gabe és talgaby szokott produkálni.

Ööö lehet h csak rosszul emlékszem de Snake igazi neve David.Mondjuk ez csak a kereszt neve.

Troll:
Gondoltam reggel kiirom.
Már koppant a fejem az asztalon.

Micho:
na mi maradt le, Troll?  

Frissülés történt:

Metal Gear Solid - A Fémerő 1. rész

Gabe:
Thakan írtam privit, megkaptad? az Idő kerekével kapcsolatban.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése