HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
talgaby:
Hideo Kojima írta a történetet eredetileg, és a képregény egy az egyben visszaadja, az amcsik jóformán csak a párbeszédeket írták meg (meg persze illusztrálták). Ha ez nem mondott így semmit, akkor csak annyit mondok, hogy Kojima urat egyszer a legjobb japán játékkészítőnek választották, a neve még nyugaton is elég ismert. Szóval a sztorira nem lesz panasz, bár az első pár szám eléggé bevezető/bemutató jellegű, de aztán beindul majd a dolog.
Archant: tetszik ez a töretlen bizalom így a második képregényünkkel kapcsolatban. remélem nem is okozunk majd csalódást.
Ó, és a második széria: nem tudom, milyen gyorsan fog az első kikerülni ide (mellesleg: tetszik az alcím amit kapott), de a másodikra csak jóóóóóval később lehet majd számítani, jelenleg egy igen... méretes project foglal le (részleteket majd a szülinapkor), de az is tervbe van véve valamikor nagysokára (és előtte lesz még elvileg egy játék-képregény, de lehet hogy csak közben...na jól van, ne szaladjunk előre.)
regnar:
Metal Gear Solid #1
Előzetesen annyit, hogy én úgymond "szűzen" kezdtem olvasni a képregényt, ugyanis és a quarcjáték - commodore 16 - amiga500 - pc evolúciós vonalon fejlődtem, és kiestek a konzolok Amelyet persze azóta próbálok pótolni, de eléggé el vagyok maradva. szóval a játékról hallottam is már, olvastam is, talán egyszer láttam is hogyan néz ki, azt is GB colour-on.
Az biztos, hogy visszaadja a játékot, még Mei ling szövege is hasonló, amikor a radarról beszél. Egyelőre nem sok minden derül ki a történetből, kicsit csapjunk bele a közepébe, aztán akciózzunk egyet fílingje van, de nyilván kialakul majd. A grafikára nem lehet panasz, bejönnek a festett képek.
a beírás és fordítás is jól sikerült szerintem.
Így egyelőre még nem tudom megítélni ,hogy milyen lesz a történet, annyit mondhatok, hogy érdekel a folytatás.
Gabe:
Uhh, de bunkó vagyok , majd elfelejtettem valamit:
Szeretném Michonak megköszönni a segítségét, amit az MGS #1-hez nyújtott: a borító és a magyar cím kitalálása (ami okozott némi fejtörést) az ő nevéhez fűződik. Köszi!
és az eddigi véleményeket is! Ne agódjatok, jön a többi is...
Fatman:
Über lett ez az MGS comic egyébként !
Nekem is megvan az első széria bár a 6.-szám hiányzik
Na de a SoL is folyamatosan érkezik de mellé még lehet hogy beszerzem a TPB-t is...
Archant:
--- Idézet ---A beírás amit szoktunk hozzni az milyen? d.gif (reméllem pozítiv a véleményed róla party.gif )
--- Idézet vége ---
Jóhogy.
--- Idézet ---Egyenlőre az első szériát foglaltuk le, és ha tetszik nektek, akkor megy a többi is
--- Idézet vége ---
Igen a többit is majd léccives.Mindenki mindent tudjon meg a dolgokról.Még az is aki már kijácotta.Biztos nekem is lesznek új dolgok
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése