HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
Troll:
Az hogy mi jön ki gyorsabban az attól is függ, hogy milyen gyorsan készül fordítás hozzá. Úgy látszik a MADÁRFEJŰEK TÁRSASÁGA elhivatott Terry Pratchett ügyben. (nemkülönben Zerit)
Blixxxa:
--- Idézet ---"de most amikor a korongvilág című dolgot megláttam és azt is hogy a dragonlancenél többet fordítottatok belőle..hát agyhugykövet kaptam meg a többi fantasyból is kevesebb van, mint egy annyira nem közkedvelt paródiából:(("
--- Idézet vége ---
Bocs, de a Korongvilág hol nem népszerű?
Zerit:
--- Idézet ---Most írok elöször a fórumba..pedig már rágóta olvasgatom az oldalt..tudom ez csúnya dolog de eddig nem volt semmi kifogásom mert minden kira volt,de most amikor a korongvilág című dolgot megláttam és azt is hogy a dragonlancenél többet fordítottatok belőle..hát agyhugykövet kaptam meg a többi fantasyból is kevesebb van,mint egy annyira nem közkedvelt paródiából:((
--- Idézet vége ---
???
ezt most vegyem boknak?
Blixxxa:
WARHAMMER 40K. Erre most mit lehet írni? Sok hozzáfűznivalóm nincs, csak ennyi:
Ja, és nagyon nagyon köszönöm.
fortian:
Na hi mind!
Most írok elöször a fórumba..pedig már rágóta olvasgatom az oldalt..tudom ez csúnya dolog de eddig nem volt semmi kifogásom mert minden kira volt,de most amikor a korongvilág című dolgot megláttam és azt is hogy a dragonlancenél többet fordítottatok belőle..hát agyhugykövet kaptam meg a többi fantasyból is kevesebb van,mint egy annyira nem közkedvelt paródiából:((
Csak azért ítam mert olvastam h 3 évesek lettetek amihez GRATULA ÉS ÍGY TOVÁBB és a fórumaktivitásra buzdítatok:)
Ez a legjobb honosítóoldal hehe akárki akármit mond
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése