HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (349/426) > >>

Troll:
Az hogy mi jön ki gyorsabban az attól is függ, hogy milyen gyorsan készül fordítás hozzá. Úgy látszik a MADÁRFEJŰEK TÁRSASÁGA elhivatott Terry Pratchett ügyben. (nemkülönben Zerit)  

Blixxxa:

--- Idézet ---"de most amikor a korongvilág című dolgot megláttam és azt is hogy a dragonlancenél többet fordítottatok belőle..hát agyhugykövet kaptam meg a többi fantasyból is kevesebb van, mint egy annyira nem közkedvelt paródiából:(("
--- Idézet vége ---

Bocs, de a Korongvilág hol nem népszerű?

Zerit:

--- Idézet ---Most írok elöször a fórumba..pedig már rágóta olvasgatom az oldalt..tudom ez csúnya dolog   de eddig nem volt semmi kifogásom mert minden kira volt,de most amikor a korongvilág című dolgot megláttam és azt is hogy a dragonlancenél többet fordítottatok belőle..hát agyhugykövet kaptam meg a többi fantasyból is kevesebb van,mint egy annyira nem közkedvelt paródiából:((
--- Idézet vége ---
???

ezt most vegyem boknak?

Blixxxa:
WARHAMMER 40K. Erre most mit lehet írni? Sok hozzáfűznivalóm nincs, csak ennyi:

Ja, és nagyon nagyon köszönöm.

fortian:
Na hi mind!

Most írok elöször a fórumba..pedig már rágóta olvasgatom az oldalt..tudom ez csúnya dolog   de eddig nem volt semmi kifogásom mert minden kira volt,de most amikor a korongvilág című dolgot megláttam és azt is hogy a dragonlancenél többet fordítottatok belőle..hát agyhugykövet kaptam meg a többi fantasyból is kevesebb van,mint egy annyira nem közkedvelt paródiából:((
Csak azért ítam mert olvastam h 3 évesek lettetek amihez GRATULA ÉS ÍGY TOVÁBB     és a fórumaktivitásra buzdítatok:)
Ez a legjobb honosítóoldal hehe akárki akármit mond

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése