HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
Zerit:
puff, igy jar az aki nem olvas figyelmesen...
fortian:
Hmhmhm..kösz az értékelő választ nagyon tanúlságos volt számomra..nem fikázok mivel most rádöbbentem hogy nem tettem semmit a zsák telítése érdekében jogos amit írtatok.
Öt évig voltam cherubion klubbtag és nekem van egy rakás korongvilág regényem eredeti fordítás a kiadótól:)..most vizsgaidőszakban nemtok utánanézni hogy kinek mi a neve magyarul meg ilyenek de amint vége lenne a vizsgaidőszaknak...szívesen segítenék,de hát az nem 2 hét de ha később is jó lenne akkor állok rendelkezésetekre
Gabe:
Sajna a mi munkánkal akad egy kis gond (Az idő kereke). A javítását végezném, ami a neveket illeti, de sajnos nem érem el a szakértőt. Nem tudom meddig lesz ez így, de túl sokat nem várok. Sajnos egy sima névlista nem elégséges, ugyanis mondatokat is át kell fogalmazni. A második rész már több mint egy hónapja elkészült, de az említett upgrade miatta halasztva lett a dolog. Ha van valaki aki ért az Idő kerekének világához, és érez annyi elhivatotságot hogy a szakértelmét szívesen tenné hozzá a képregényhez, az jelentkezzen privátban, -ha ez hamarosan nem történik meg, akkor marad úgy ahogy van, a mi általunk fordított verzióban. Majd később visszatérünk rá. Így is, úgy is két héten belül szeretném ha kikerülne, azonban most készüljetek fel arra hogy több mint valószínű hogy marad ahogy van (én állok elébe a javításnak, ha kapok egy kis segítséget megtörténik a dolog), mert saját erőnkből ez a maximum amit nyújtani tudunk.
Az a célom hogy minnél gyorsabban kikerülhessen a második rész, mert a harmadik egy nagyon jó epizód lesz, amit szeretném ha minnél hamarabb olvashatnátok .
Zerit:
eh, nem vetted a lapot... tulajdonkeppen a “bok” a korongvilag kepregenyek aranylag gyors hositasara ertettem, amit igen becses hozzaszolasodban elismertel, a tobbi fantasy kepregenyhez kepest
holott nem letezik rivalizalas ilyen teren a hzs tagok kozt, csak most igy jott ki a lepes, azaz nekem tobb idom volt honositassal foglalkoznom, mint Dead kolleganak
habar Dead-et sem kell felteni, szokott meglepetest okozni, pl 2-3 kepregenyt elohuz hirtelen a zsakjabol... ezenkivul talgaby es Gabe is erositik ezt a frontot, ugyhogy valoszinuleg hamarosan a hzs a fantasy kepregenyek mekkajava alakul
tisztaban vagyok vele, hogy minden letezo (es nem letezo) dolognak van ellenpolusa, ellenlabasa... nos, ennek igy kell lenni, igy korong a vilag... vagy kerek... vagy gomolyu... (mindenki ossza be maganak hite szerint) szivesen meghallgatom az ellenvelemenyeket es igyekszek ra reagalni, persze nem meggyozni sajat igazam felol, csak nemi erdemi vitat kialakitani, ahol az ember megismeri a masik nezeteit is
azonban a “nem tetszik, csak mert” hozzaallas igencsak gatlo hatassal van a velemenyek egyeztetesenel, mindazonaltal feltetelezheto, hogy csak kekeckedes az egesz, az ilyen dacos magatartassal meg joforman nem lehet mit kezdeni, max konstataljuk hogy vannak ilyen emberek es elmegyunk mellettuk.
Pratchett nepszeru vagy nepszerutelen? ez felesleges megvitatni, legyen peldanak okaert nepszerutlen, ezzel mindjart eggyel tobb okot, ujabb kuldetst kap eme kepregenyek honositasa, azaz nepszerusiteni ezt a fajta kepregenyt is
fortian:
hehe a korongvilág nagyon nemnépszerű amerre én járok:) de nem para ha sokaknak kell akkor persze meghajlok az akaratuk előtt és nem fikázom bocs minden korongvilák fannak
Háát azért bóknak szántam első hozzászólásom és csatlakozok a w40k foreverhez:)) meg a fantasy részleg a legkirább
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése