HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (344/426) > >>

Horsee:
Kár érte

Mindenesetre van más választék bőven...

Micho:

--- Idézet ---Hát a Csillagkapu nagy ötlet volt (bár tudom, hogy már rég fent van...). Köszi!!! Nem terveztek "folytatást"?

--- Idézet vége ---
egyelőre szerintem nem. válassz valami mást a friss kínálatból, biztos találsz kedvedre valót még  

Zerit:
kosz a hozzaszolast

helyes az eszreveteled, a kocsmaros felreertette a dolgot
gondolkoztam rajta, hogy atirom biztosirtasra a poen kedveert, mivel Szeltolo szajabol hangzott el a szo es eloszor o is felreertette, azonban ebben a regenyben mar helyesen szerepelt, igy elalltam e szandekomtol

Gorgonita:
Üdv!

A Korongvilág megint nagyon tetszett. Jó alapanyagból, jó grafikával készített, különösen jó képregénynek, és így remek választásnak tartom.

A mindig elfutós túlélős, és a kijárati kaput is tehetnénk ide volt a két legjobb poén. De csak azért mert a főoldali beharangozból idő előtt kikövetkeztettem, hogy ki lehet a nagyfülű öreg. Különban csak két képkockával később, de még így is jóval nevének elárulása előtt jöttem volna rá.    
 Dobogósok még:
- az Ige vs. össlejm vita
- Széltoló felismerése hogy kinek a házában a kinek is a lányával beszélget
- Kétvirág barokkos dícsérete a lakberendezést illetően.
-...és a csajokra is jó humorok voltak.  

A biztosítás az nem biztos-írtás kellene hogy legyen itt is? Vagy azt csak a fogadós értette rosszul az első füzetben?. Sajna a könyvre már nem nagyon emléxem.

Poénok felismerhetőek voltak, és a helyükön ültek, úgyhogy    köszönet a fordításért, beírásért.  

Horsee:
Hát a Csillagkapu nagy ötlet volt (bár tudom, hogy már rég fent van...). Köszi!!! Nem terveztek "folytatást"?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése