HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
regnar:
Korongvilág - A mágia fénye #2
Ez a rész volt szerintem az eddigi össze Hzs-n megjelent Korongvilág közül a legbetegebb. Rengeteget nevettem, ütős poénok voltak benne.
Nagyon jók a párbeszédek, és az egyéb szövegek.
Az ősslejmes részen szakkadtam. NEm beszélve a női hősök bemutatásáról. különös tekintettel a barna rövid puha csizmára
Közben a történet is szépen lépeget előre, szerencsére a készítők ügyeltek rá, hogy ne nyomja agyon a poénzuhatag a fő vonalat.
A rajzok továbbra is tetszenek, bár néhol kissé elnagyoltnak érzem a karaktereket, főleg Széltolót.
A fordítás és beírás jól sikerült, bizonyítja ezt az is, hogy ültek a poénok. Nagyon jól eltaláltak a mondatok.
jó humorú a történet szépen megrajzolva szóval jöhet a következő füzet.
viper007:
Rendben,Micho.
Micho:
--- Idézet ---Riddickes képregény létezik?
--- Idézet vége ---
Riddickről nem tudok, de minden lehetséges Gabe esetleg tudja, aki képben van a játék-adaptációkkal kapcsolatban?
--- Idézet ---Ok,Micho.kuldjek egy par kepet a kepregenyekrol?
--- Idézet vége ---
a képregények megvannak, köszi majd csak a fordítás fog kelleni, majd megpeszéljük privát üzenetben!
--- Idézet ---Durva, eddig azt hittem az Action Comic tart a legtöbbnél nyolcszáz-egynéhány résszel.
--- Idézet vége ---
most nem azért, hogy a Fantomot nyomjam, de az ausztráloknál is már az 1476. számnál járnak, kétheti megjelenéssel, 36 oldalon
Gabe:
--- Idézet ---Mondjuk az 1493. száma most jött ki 21-én.
--- Idézet vége ---
Ez komoly
Durva, eddig azt hittem az Action Comic tart a legtöbbnél nyolcszáz-egynéhány résszel. A Dredd biró hetente jön ki? mert akkor is 30 éve kellene futnia... Nem elírtad véletlenül a számot? ha nem, akkor bocs a rágalmazásért...
viper007:
Ok,Micho.kuldjek egy par kepet a kepregenyekrol?Mondtad,hogy erdekelne.Add meg esetleg az email cimedet.Az enyem:viper007@freemail.hu
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése