HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (341/426) > >>

regnar:
Haloval kapcsolatban: igazából nem lehet rá sok mindent mondani, mert nem sok minden derül ki abból a pár oldalból... Magát a játékot nem ismerem - szerintem sokan vannak ezzel így...Ezért én megmondom őszintén kissé el is siklottam felette...

Micho:

--- Idézet ---Küld el Michonak, ő majd kiteszi,szerintem.
--- Idézet vége ---
addig nem szívesen rakok ki semmit Rick Jones-nak, míg értelmesebb hozzászólásai nem születnek a képregényeinkkel kapcsolatban...  

akkor ON:

azt kell mondjam, ennek a Halo-nak nagyobb volt a füstje, mint a lángja...   Gabe pedig olyan lelkesen készítette, de most azt látom, hogy egyetlen érdemi hozzászólást sem szültek neki... méghogy vallás  ez még egy kis szektát sem tesz ki  

TOM1:

--- Idézet ---Szerintem gagyi a Hasselhoffos karakter
--- Idézet vége ---

--- Idézet ---inkább mást tettem volna,
--- Idézet vége ---

Hagyjuk meg nickfury-nak azt az előjogot,hogy ezeket ő dötse el, okés?  Ez csak egy kép, amit poénból használunk(bár ő lenet hogy szereti Hasselhoffot,de az már a pszhiháterekre tartozik  )
Tegyél inkább te is oda valami jót. Küld el Michonak, ő majd kiteszi,szerintem.
Amúgy milyen új játék? A punisherre gondolsz? A 2005-ös re? Végigtoltam párszor,kedvencem, amikor az egyik pályán a Stark műveknél kell garázdálkodni,természetesen megjelenik Vasember és a pálya végi outroban azt mondja. "huh,na én megyek. Erre muszály innom valamit..."  

Rick Jones:
CSá Nick Fury!!!
Szerintem gagyi a Hasselhoffos karakter,semmivé teszi az igazi Fury ezredest,
még akkor ment az RTL-klubbon,amikor még nem is tudtam,mi az a SHIELD!
inkább mást tettem volna,van 1 csomó Furys képem.
Amúgy a Punishernek is segít az új játékban,ki játszott már vele??    

nickfury:
Most olvastam a D-Day Dodgerst,, köszönöm a fordítást: Delíriumnak, ésa beírást Killjoynak.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése