HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (35/426) > >>

SithLord:
Üdv! Köszi a Wow 22.részét,Aldarion,beigli69! :worship: :worship:
Elképesztő hatalommal bír ez a Med'an gyermek,nem hiába,hogy ily sokan fenik rá a fogukat.Nagyon tetszett ez a rész is,várom a folytatást!!!

keildavid:
Köszönöm a World of Warcraft 22. részét(a borítón 21-es van odaírva)! :worship: :worship:
Ha jól tudom, ez a sorozat hamarosan befejeződik. Mert úgy tudom ez 25 részes, amit a comicvine-en láttam.
És érdekes, hogy a történetben az eddigi szerepelnek az eddigi karakterek. Pl. Varian és Broll. Kivéve Valeera. Mert ő még felbukkant ebbe a történetben.
Med'an úgy néz ki még nem tudja, hogy milyen titkok vannak még, amiről eddig senki se mondta el neki.
De tudom, hogy még nincs vége a történetnek.

További sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz!

keildavid:
Köszönöm az Ascension 12. részét! :worship: :worship:
A történet szerintem is összecsapott volt. Még az események is gyorsan felpörögtek. Hogy ki teleportálta a főhősöket az tényleg jó kérdés.
A történet úgy néz ki, hogy véget ért ilyen gyorsan. De tudom, hogy még lesz folytatása a Mennybemenetel sorozatnak.

Galamb:
Kösz a Mennybemenetel újabb részét. Tényleg elég összecsapott lett, pl.: ki teleportálta a szereplőket a földre? Petra, aki előtte azt mondta, hogy még egyedül Andromedát is teleportálnia túl kimerítő?
 A honosítás azért jól sikerült,  :worship:

gabo:
Így a nyár vége felé talán kicst több időm lesz az olvasásra, most be is pótoltam a World of Warcraft 18-21-es részeit! A történet nagyon jó továbbra is, sok akcióval és mindig egy kicsit többet és többet tudunk meg a szereplők múltjáról, kapcsolatáról! Köszi a képregényeket! Nagyon várom a folytatást!!!!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése