HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (339/426) > >>

nickfury:

--- Idézet ---inkább mást tettem volna,van 1 csomó Furys képem
--- Idézet vége ---
Nekem nemis szóltak, csak valaki berakta ezta képet avatáromnak, nemis emlékszemmár kivolt, azthiszem mikro?Meg amugyis szerintem jó eza kép:D Viccnek legalábbis.

--- Idézet ---bár ő lenet hogy szereti Hasselhoffot,de az már a pszhiháterekre tartozik  )[/CODE]
--- Idézet vége ---
Egyszer sem néztem végig a filmet. Inkább elolvastam egy képregényt.

Micho:

--- Idézet ---Sziasztok!
Nagyon várom a Metal Gear Solid folytatásokat!
--- Idézet vége ---
Halo... azaz helló  végre egy új olvasó  

amzso:
Sziasztok!
Nagyon várom a Metal Gear Solid folytatásokat! A kedvenc játékom mind a mai napig, és eszméletlenül jó története van! Ez a 3 rész még csak bemelegítés  A fordítás is hibátlan! Mindenki olvassa az MGS-t  

MOD: nem ismerem azt a másik oldalt, ahonnan nem akarnak idejönni véleményezni... Véletlenül találtam meg a HálóZsák-ot!
De ha csak azon múlik a folytatás, hogy lesz-e véleményezés, akkor én örömmel véleményezek  
- Igazából elsőre furcsa volt "Foxhound" helyett a "Kopók"-at olvasni, de már rájöttem, kiről van szó
- Idáig csak 1 elütési hibát találtam, de nem lényeges, a fordítás nagyon jó! Öröm olvasni!

Most már megvolt a véleményezés, jövetnek az újabb epizódok    

Rick Jones:
Köszönök szépen mindent,nagyon rendes vagy  Micho!!!
Már megyek is a Waddafakk-ra!
és mégyeszer ,ahogy Kurt barátomat idézem(X-MEN):Danke schön mein freund.

Micho:
Gabe:

akkor szerintem megtettél mindent... az MGS elvonás pedig totál érthető

Rick:

na így már egész más a leányzó fekvése
meg is kaptad a képeket.  
Y-Man-ről a Tomicho Project topikban beszéltek a legtöbbet, de ide is illik épp, a sci-fi-be, mint ahogy a dc-be is, mivel vertigo... de legjobb az első helyen van
ha a Civil Warról van véleményed, azt pedig az OFf topik Whaddafakkban megteheted, ami most elsősorban Civil War anyázós topikká avanzsált  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése