HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (336/426) > >>

regnar:
Neil Gaiman - Hívő Vagyok!

A sok CW teljesen elvonja az ember figyelmét a frissítésről, pedig itt is jó dolgok kerültek fel.

Érdekes volt ez a történet, bár kissé olyan érzésem volt, mintha már láttam volna valahol. Legalábbis mintha több már létező elméletből, sztoriból gyúrták volna össze. Persze ez nem von le az élvezeti értékéből. Én a végére azért vártam volna valami olyat, hogy hisz abban, hogy meg sem történt a baleset és máris rendbejön, vagy valami hasonlót, de így sem volt rossz.

A grafika egészen szuper, nagyon bejöttek a rajzok.

És a fordítás/beírás is nagyon jól sikerült.

A második mini történet igazából kissé Man in Black vége szagú volt, sejthető is volt a vége, számomra nem volt annyira meglepő. De azért tetszett, már csak a grafika miatt is.

Összességében kissé utánérzete volt az embernek, nem túl eredeti történetek, de azért simán a jó kategóriába tartoznak. Köszi érte. (Gaiman jöhet ám minden mennyiségben   )

fortian:
Hi!

Végre sikerült a fantasy részbe is pár honosítás:)
Főleg a dragonlance sorozat egy új példányát:) Jó kis képregény ez..habár a grafikája számomra kicsit furcsa, de amint olvasom semmi probléma:)
A könyvet már jópárszor elolvastam és most a képregény változatával elevenítem fel a történetet...Király

Micho:
Frissülés!
•Metal Gear Solid - A Fémerő #004
•Neil Gaiman - Hívő Vagyok!
•Dragonlance Krónikák - Az őszi alkony sárkányai #3

(ez még nem az, Gorgonita!)

Gorgonita:

--- Idézet ---...na mi a kedvenc honosító oldalad?    
--- Idézet vége ---
 Hát az, amelyiktól a legtöbb anyagot kapjuk.   Az az Alvószatyor, vagy is hívják.    

Micho:

--- Idézet ---DENEMOLLLLLYAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ez most csak erről szólna!!!
--- Idézet vége ---
ahogy Gorgonita mondta, használd a filmes topikot  (nem szeretünk új topikokat nyitni feleslegesen, egyelőre minden téma le van fedve)

--- Idézet ---Hűha! Majd igyekszek ennek az elvárásnak megfelelni.
--- Idézet vége ---

szerintem nem lesz nehéz  sőt, ha minden jól megy, a képregény mellé ismét lesz film!  
...na mi a kedvenc honosító oldalad?    

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése