HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
Gabe:
Na emberek, az MGS kezd a finisbe érni (V1), innentől már nagyon felpörög, úgyhogy figyelmesen olvasni, hogy értsétek a lényeget, mert a V2 (meg ha lesz V3) igencsak összekuszálja a szálakat. Remélem aki eljutott velünk idáig, az nem bánta meg, és folytatja velünk együtt ezt a különleges utazást. Ha jók lesztek (gy.k.: sok-sok vélemény) akkor lehet hogy lesz egy másik konzolos cím is. Igaz, az nem kezeli szentírásként a játékot, de esküszöm hogy nem bánjátok majd meg, ha úgy alakul...
(félreértés, meg fölös reménykedés ne legyen, ezért leírom hogy nem a Shadowman-ről van szó)
Egyébként meg kiváncsian várom a történet végkifejletének a rátok tett hatását, meg hogy miként élitek azt meg. Elgondolkodtató témák is meghúzodnak a háttérben, reméllem akik fogékonyak az ilyesmire, azok észreveszik ezeket. Reméllem megosztják velük a gondolataikat azok, akik át tudják élni, és nem csak felületesen átfutottak ezen a "konzolos furcsagrafikás izén".
Szóval készüljetek, mert pár frissítés, és a történet ezen szakasza lezárul.
Micho:
--- Idézet ---Ja és a Leonidas nekem ios szúrta a szemem, de lesz olyan név is, amit nem tudtatok rendesen magyarosítani, ezért maradt egységesen az angol. Korrekt döntés.
--- Idézet vége ---
pontosan, ez a válasz Vladnak is. persze ha ez a fordítás nyomtatásra készült volna, akkor természetesen nem az angol verzió marad
pepo05:
na végre én is elolvastam az első két részt. Hát igen, a megsemmisített topicban gaby remekül értékelte. Én sem fűznék hozzá sokat, ha még itt lenne. Így viszont: egyből lesüt róla, hogy Frank Miller. Ha nem tudnám, akkor is erősen sejteném...viszont ez sosem baj, szeretjük a stílusát. A rajzok....hát, mivel már láttam eredetiben is, nem lepett meg, de akkor is azt gondoltam, hogy illik astílushoz, de lehetne jobb is. Az első adagból tényleg nem sok derült ki, a menetelés monotonsága érezhető. A másodikban viszont már jobban kezdenek beindulni a szálak. Ja és a Leonidas nekem ios szúrta a szemem, de lesz olyan név is, amit nem tudtatok rendesen magyarosítani, ezért maradt egységesen az angol. Korrekt döntés.
Köszönöt mindenkinek, aki dolgozott rajta!
Vlad:
Köszönetet szeretnék mondani a 300-ért! Nagyon jól sikerült, élvezet olvasni. Egy apró észrevétel: szerintem Leonidas neve mifelénk Leonidászként ismert
Ash:
Szánom-bánom a dolgot, csak én oda pozicionáltam a hozzászólás témáját.
Tényleg sorry mindenkitől!!!
(de azért nem vágom, egy oldalon én is moderátor vagyok, és még nem töröltem topicot, hsz törlés, vagy áthelyezés helyett. De ezzel nem bántani akarlak, isten ments. Mindenki követhet el néha hibát. Még egy admin/mod is)
De a lényegen nem változtat, +1* bocs mindenkitől!!!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése