HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (331/426) > >>

Erac:
(jaj, lebuktam, nemis tudok angolul    )Nahde, szóval elsősorban nem az a lényeg, hogy magyar-e, mert még filmeket is angolul nézem sokszor, hanem hogy fel vannak javítva szépen, és igényesek:D   Meg a gyűjtőszenvedély:D

talgaby:
Bocs, de ennél kicsit több kell, meg...nos, kicsit "külsősebb".
(Meg nekem furcsa, hogyha tudsz fordítani, és megvannak a képregények, akkor minek magyarul? Én csak elveszek az eredeti szövegből, jobbá nem tudom tenni...)

Erac:
Talgaby, én imádom az MGS-t   Ha ezzel nem lehet meggyőzni, akkor semmivel:D Szóval nekem jöhet a V2, mégha könyökből tudom is, mi lesz benne:D (meg az eddigi részek ott figyelnek a gépemen)   Szóval én szeretném minél előbb magyarul olvasni.

talgaby:
A 300-ról majd hétvégén megkapja Erac a magáét tőlem... de addig is Gabe kis MGS-el kapcsolatos szösszenetére...

Mivel az utóbbi időben eléggé megcsappanni látszik az érdeklődés, ezért egyelőre csak a v1-et kapják meg az olvasók. Amennyiben látom, hogy van rá vmilyen stzintű kereslet, akkor majd a v2 amerikai lecsengése után nyáron nekiállok, és ledúrom egyszerre az egészet. Korábban nagyon ne számítson rá senki, hacsak nem tudtok vmivel igen hathatósan meggyőzni.

Uff, szólottam.

kyster:
300 naggyon király! reggel néztem a trailer-t, ezután eldöntött volt, hogy elolvasom a képregényt is. (tudom-tudom, fordítva kellett volna  )
röviden: mééég!  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése