HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
Ryder:
300 #2 szerintem.
Hardver problémák miatt nemtudtam hamarébb véleményezni, de jobb később mint kés nélkül.Vagyhogy.Mindegy.
Nah, szóval háromszáz...Ami most már több.Végre beindult a cselekmény.Minden kétséget kizáróan jobb volt mint az első rész, már nagyon várom a folytatást, a vége nagyon tetszett.
Volt egy fura mondat:Csatlakozz, és élvesd a show-t.Biztos, hogy az ógörögök ismerték a show szót?
Ami zavar, hogy duplaoldalas, így képregénynézővel picit bonyolult nézegetni és nem okoz nagy vizuélis élményt, és mivel arra lentebb Erac említette, hogy szar munka a behajtások retusálása, milenne ha a köv. részt lapjait már elvágva laopzhatnánk?Jólvan, ez csak semmibőljött ötlet, nemkell megfogadni.
Szóval jó a képregény, várom a folytatást, további jó munkát hozzá, ja és persze köszönet érte!
Gabe:
--- Idézet ---...van néhány, aki már végigvitte a játékot 3-szor 4-szer, de fogalma sincs róla, hogy miről szól az...
--- Idézet vége ---
Pedig általában pont ez a réteg húzza le. olvastam már olyat, hogy a delikvens unta a videokat, ezért mindent elnyomkodott, aztán meg azt mondta hogy ez egy nagy sz**. Igaz, ez a réteg jól elvan az NFS-el , meg a Fifával, úgyhogy a véleményük nem mérvadó. Szerintem ez inkább az éretebb réteghez szól. De azért akinek tetszik a képregény, az ruházzon be a játékokra is, mert az messze többet nyújt, mármint történeti szempontból, mert itt sajnos az apróságok ki lettek hagyva. Ezek szvsz nagyon hiányoznak. Pl.: az ahogy most Snake kiszabadult a fogságból, az egy külön story, amihez a Ninjának semmi köze nem volt. A játékban tök poén modon lehet kijutni, mert egy idióta fazon volt az őr, akit jól meg lehetett szívatni.
Szerintem nem 12, hanem 20 részre kellett volna belőni.
Erac, ez neked szól:
köszi hogy dicséred a nemlétező feljavítást , tulképp csak a bubikba van beszórva a szöveg, azon kívül minden ugyanaz mint az eredeti scan... ezzel feljav szempontból semmit nem lehet kezdeni, mert az a grafika stílusának rovására mehetne, azt meg nem akarjuk
Zerit:
talgaby: nekem 8, te celozgacc itt osszevissza, ahelyett hogy telibe talalnal
talgaby:
Me nem, menni kell haza. De holnap, ha akarod...
Zerit:
talgaby: akarsz rola beszelni?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése