HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
Micho:
--- Idézet ---Na elővakartam egy mentést.
--- Idézet vége ---
köszi, örülök, hogy sikerült... jövök eggyel
--- Idézet ---Ja igen. Másik kérdés. Ha a börzén valaki a kezembe nyom 9000 HUF -ot akkor kaptok 1 évre zsír új forum motort ahol nem ilyen szar az áthelyezés, és használhatóbb a fórum.
--- Idézet vége ---
igen, erről már beszéltünk, szerintem ideje lesz
--- Idézet ---Ha erre valaki leteszi a nagyesküt akkor még a hétvégén megkapjátok.
--- Idézet vége ---
ok, szombat este ha leszel, egyeztetünk
+++
(a régi és az új témát összevontam)
tlof:
Na elővakartam egy mentést. A fő gond, hogy mivel a nyáron gondok voltak a szerverrel, ezért a mentéseket ritkábra vettem, pláne a FUN site-oknál.
Igy sajnos csak ezt az egy állapotot tudtam elővakarni, de meg kell jegyezzem ez a 457 hozzászólás amit megtaláltam pontosan 457 -el több mint ami nektek megvolt
Mindegy. Most vissza állítom, a heti 1 db mentést erre a szerverre is, és hajrá..
Ja igen. Másik kérdés. Ha a börzén valaki a kezembe nyom 9000 HUF -ot akkor kaptok 1 évre zsír új forum motort ahol nem ilyen szar az áthelyezés, és használhatóbb a fórum.
Ha erre valaki leteszi a nagyesküt akkor még a hétvégén megkapjátok.
Erac:
Ne is mond, néha így is meg kell rajzolnom az oldal közepén egy fél centis részt főleg akkor élvezem, amikor hatszáz fűszál, vagy 10-20 lándzsa lóg át a másik oldalra
Micho:
--- Idézet ---Ryder: ugyan macerás a javítás, de ha rajtam múlik, nem lesz szétszedve, mert minden kép így egész
--- Idézet vége ---
igen, ezek oldalkompozíciók, nincs értelme elvágni.
örüljünk, hogy egyben van szkennelve
Erac:
Gabe: nekem akkor is jobban tetszik a ti verziótok:D Jah, és az őr az tényleg nagyon jópofa. Ő az egyik karakterem:D Aki játszott a játékokkal, az tudja, hogy az első részben benne van az őr, kiről azt kell tudni, hogy folyton hasmenése van, és ezért időről időre elrohangál wcre:D Nah ő benne volt a második részben is. Ki hinné, hogy ott is lecsuktak, és ott is elszaladt, mert sürgősebb dolga volt. A sluszpoén pedig a 3. rész, amiben az őr apját ismerhetjük meg, akitől az őr a nevét örökölte. Jah, és a hasmenésre való hajlamát is Ráadásul abban a részben is meg kell lógnunk a fogságából. Ez most kikívánkozott
Ryder: ugyan macerás a javítás, de ha rajtam múlik, nem lesz szétszedve, mert minden kép így egész, ráadásul amikor elkészülök velük, az marha jó érzés:D Szóval szerintem így szép. ACDSee-vel pedig még teljes méretben is olvasható 17colos monitoron:)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése