HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (323/426) > >>

VTomi:
Millertől nem várok semmit, a  Sin Cityt se szerettem, bár ez azért jobban tetszik. Egyébként pedig csak véleményt írtam.

talgaby:
Nem akarok kötözködni, de történetmesélési stílusban mégis Millertől mit vártál? Én amit eddig láttam tőle, az mind ilyen volt.

VTomi:
Általában véve nem szeretem a történelmi alkotásokat, mert a nagy korhűségben legtöbbször elvesznek a jellemek és a személyes szálak. A 300-ból is hiányolom a z egyéni sorsokat, célokat, konfliktusokat, mert így a jellemábrázolást kevés mellékszál egészíti ki (az 1. rész farkasos sztorija vagy itt a gnóm). Viszont ha egyénekre nem koncentrál, akkor meg haladhatna lendületesebben a sztori. Egyszóval nekem a történetmesélés stílusa nem jött be igazán.
A fordítással nincs gond, csak a neveket lehetett volna megcsinálni európaira, de ez már nem fog megváltoznil.

Galamb:
300: először azt hittem, hogy az a rondaságot majd beengedik harcolni, aztán hősiesen kaszabolni fogja a perzsákat, de jó Miller nem ilyen cukormázasan írta meg, hanem a szereplők tényleg spártaiként viselkednek!    HZS!

iiykar:
Koszi a 300 ujabb reszeert (na meg az "onkentes" hirekert  )  A monoton meneteles utan tenyleg joval tobb a cselekmeny, befutnak a perzsak is (mindig tanul az ember, mibol kell jo falat epiteni) es a spartai jellem is egyre jobban korvonalazodik. Szoval most mar tenyleg "belelendul"  Megegyszer kosz a faradozasert  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése