HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
Gabe:
--- Idézet ---
--- Idézet ---A jelek szerint már senki nem kíváncsi a Metal Gear-re.
--- Idézet vége ---
Dehogynem! Az ocsém teljesen be van indulva rá. Most nyomta végig egymás után kétszer az első részt a képregényverzió hatására. Mondjuk emiatt már tudja a story végét, de azért nagyon várja a folytatást.
Nekem igazából az érdekes művészeti kivitelezés miatt tetszik. Nem sok hasonló megoldással találkoztam eddig. Szóval egy sör mellett én is szívesen elolvasom
--- Idézet vége ---
Üzenem az öcsédnek, hogy megmentette a következő frissbe szánt MGS-t. Éppen temettem már a projectet, de akkor a hétvégére összehozom a következő részt. Itt a vége egy picit másként alakul, úgyhogy marad még bőven meglepetés.
Egyébként az elején forgott a gyomrom a grafikájától, de a 3. részre teljesen magával ragadott. Úgyhogy imádom. Ha bírod a játékátíratokat, meg ezt a grafikát szívesen látnád még máshol is, akkor ajánlom neked a Silent hill képregényeket magyarul, amit ezen a linken érhetsz el.. (www.silenthill.hu)
Erac:
Köszönöm ismét a mindenre kiterjedő kritikát:) Sajnos nagyon beindult az egyetem. A héten 2 zhm lesz (még az is lehet, hogy 3) jövő héten meg 2 (vagy 1). Szóval kicsit el vagyok havazva. De azért készülget a 4. rész. Az már tényleg a csatáról szól, és mondanom sem kell, lesznek benne meglepetések:) De egyenlőre ennyit árulok csak el.
pepo05:
300/3.
Most végre már beindultak az események. De gaby után megint nem lehet már sok mindent hozzáfűzni...
Szóval köszönet érte!
freakdavE:
--- Idézet ---A jelek szerint már senki nem kíváncsi a Metal Gear-re.
--- Idézet vége ---
Dehogynem! Az ocsém teljesen be van indulva rá. Most nyomta végig egymás után kétszer az első részt a képregényverzió hatására. Mondjuk emiatt már tudja a story végét, de azért nagyon várja a folytatást.
Nekem igazából az érdekes művészeti kivitelezés miatt tetszik. Nem sok hasonló megoldással találkoztam eddig. Szóval egy sör mellett én is szívesen elolvasom
talgaby:
És akkor, ha minden igaz, a 300 #3 véleményezésével utólértem a múlt heti adagot is...:
Történet: Hát... végre ténylegesen is történik valami. Visszaemlékezés nincs már, érezhetjük, hogy a menetelés véget ért, szinte ott kopogtat az ajtón az elkövekezendő csata...vagy inkább öldöklés. A tábori jelenet tetszett, érdekes, hogy mennyire nyugodtan viselkedik mindenki a közelgő vész ellenére. Vagy ez már talán az elkerülhetetlenbe való belenyugvás? Mindenesetre érdekes pszichológiai eset. Legalábbis szerintem.
A képregény legelején kicsit csodálkoztam, hogy került ide Quasimodo, talán eltévedt, és egész idáig bolyongott a Notre Dame harangtornyából? De a szerepe végül nem torkollt klisébe, és a halála határozottan tragikussá tette sorsát. Egy igazi dramaturgiai mesterfogássá vált végül az alakja.
És végül a füzet vége... hát, igen. Minden idők egyik legesélytelenebb küzdelme jól vezetődik fel, ahgy a perzsa sereg oldalakon keresztül hömpölyög, hogy maga alá gyűrje a maroknyi görög csapatokat. De az utolsó mondat az nagyon ott volt. Különösen eredetiben, amit sajna magyarb ennél jobban enmlehetett visszaadni. Érdekes lesz ez a következő rész.
Fordítás: Nos, tekintetbe véve, hogy az előzőek után a fél tagság átnézte, hibát már nagyon tényleg nem lehet benne találni Erac tökéletesen megoldotta az összes fordítás során felbukkant kisebb-nagyobb akadályokat, szebb lett a szöveg, mint valaha! Gratulálok neki érte
Beírás: Igazság szerint a szveg beírásáról nem akarok áradozni, az előzőnél is megtettem már. Remek sörtörés, arányos elhelyezés, egyszóval: remek. De az oldalak közepén látható scannelési hiba kijavítása felett még mindig nem tudok elmenni szó nélkül. Egyszerűen akárhogy nézem, ha nem volna ott mellette az eredeti, az életben meg nem mondanám, hogy ez nem az eredeti, digitális verzió, henem egy 2 oldalas képekről készült scan. Csodás munka. És hozzátenném, hogy milyen gyorsan! Bámulatos. De tényleg.
Összesítve: Nos, bár MIller komor hangulata még mindig nyomaszt egy kicsit, de zseniálisan megvalósított történet bőven kárpótol érte. És már a rajzokat se érzem rossznak, így megszokva már határozottan illenek is a hangulathoz. A magyar verzió kifogástalan minősége meg még inkább arra sarkall, hogy megkérdezzem: mikor jön a következő? De addig is Eracnak a honosításért.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése