HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
mahdi:
A 300 tényleg nagyon állat, főleg hogy imádok minden nemű ó-kori kultúrával kapcsolatos dolgot. A történet is jól ki van dolgozva, nem is beszélve a rajzről, ami ugyan kissé egyszerű, és nem olyan egyedi, mint pl az imént említett MGS-é, de rettentő jól lefesti az alaphangulatot. A színek is rendkívül szépek, még ahhoz képest is hogy alapban a 300 eléggé sötét. Csak buzdítani tudok mindenkit hogy olvassa a 300-ot, és a Metal Gear Solid-ot, főként hogy a film is készül mindkettőből!
d-mon:
nem akarok sokmindent hozzáfűzni a dolgokhoz. csak pár szó: MGS és 300 a kiráááááááááááááááááááááály!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gabe:
Naná! Csak hát vannak bizonyos szabályok: bizonyos idő eltelte az eredeti megjelenésétől számítva, blablabla... Naszóval, odakint a sorozat még javában tart, úgyhogy ha le is megy, és lesz még pár ember, aki szeretné látni és hajlandó azt, meg a jelenlegit is véleményezni, akkor lesz. Meg a témában még más is. Sőt, ha odakint egyszer megjelenik a V3 (a Snake eater alapján), akkor talán lesz az is...
mahdi:
Jah, ha már itt tartunk, lesz utána MGS Sons of Liberty képregény is??( már ha rajtam kívül mondjuk mást is érdekel... )
Csak mert asszem már az is van.
mahdi:
--- Idézet ---
--- Idézet ---
--- Idézet ---A jelek szerint már senki nem kíváncsi a Metal Gear-re.
--- Idézet vége ---
Dehogynem! Az ocsém teljesen be van indulva rá. Most nyomta végig egymás után kétszer az első részt a képregényverzió hatására. Mondjuk emiatt már tudja a story végét, de azért nagyon várja a folytatást.
Nekem igazából az érdekes művészeti kivitelezés miatt tetszik. Nem sok hasonló megoldással találkoztam eddig. Szóval egy sör mellett én is szívesen elolvasom
--- Idézet vége ---
Üzenem az öcsédnek, hogy megmentette a következő frissbe szánt MGS-t. Éppen temettem már a projectet, de akkor a hétvégére összehozom a következő részt. Itt a vége egy picit másként alakul, úgyhogy marad még bőven meglepetés.
Egyébként az elején forgott a gyomrom a grafikájától, de a 3. részre teljesen magával ragadott. Úgyhogy imádom. Ha bírod a játékátíratokat, meg ezt a grafikát szívesen látnád még máshol is, akkor ajánlom neked a Silent hill képregényeket magyarul, amit ezen a linken érhetsz el.. (www.silenthill.hu)
--- Idézet vége ---
Akkor jó.... üzenetet vettem főnök!!!
MGS! MGS! MGS!
Az MGS képregény tényleg nem csak a sztoriával fogott meg, hisz azt a játékból jól ismertem, de egyéni rajz/festés stílusa rendkívül magával ragadó volt. Amúgy is kedvelem a hasonló képregényeket, mint pl. a Planescape világon alapuló " Az Alku" című művet, mely Robh Ruppel és Tony Diterlizzi műve, vagy az imént említett Silent Hill oldalon található remekül fordított (nyali... ) Dying Inside, vagy a Paint It Black-ot.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése