HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (316/426) > >>

talgaby:

--- Idézet ---Mask De Smith előre!!!

--- Idézet vége ---
Vicces, ezzel a két sorral pontosan leírtad, mi vár a kedves olvasókra a következő számban majd...  Mindenesetre örülök, hogy tetszett.

freakdavE:
Killer7: Meglepő és mulattságos. Mondjuk egy rész alapján csak finom következtetéseket vonok le, de eddig nekem bejön. Elég abszúrd már ezzel a világbéke dologgal is. Aztán azok a zöldbőrű öngyilkos merénylő mutáns izék, meg a Smith-ek. Szeretem a furcsán induló storykat.
A 9/11-es poénok nekem is leestek, az iskolai jelenetnél majd lefordultam a székről a röhögértől.  
Az feltűnt nektek, hogy Garcian Smith baromira hasonlít Mr. T-re a Szupercsapatból? Szvsz ez sem véletlen.
Én várom a folytatást.
Mask De Smith előre!!!

Toody:
Hali.

Nagyon tetszenek a különböző fordítások.
Külön kiemelem a Tarott és a SF honosításokat.
Jó kikapcsolódni egy hosszú nap után, vagy közben
Már nagyon várom a további fejleményeket.

Üdv

mahdi:
Valószínüleg nem erre gondoltál, de lehet hogy érdekel valakit ez a kis csemege  

Flash Gordon
5200 Ft 5000 Ft   Kedvezményes ár!

Szereplők: Sam J. Jones, Melody Anderson, Max von Sydow, Topol,
Ornella Muti, Timothy Dalton  Rendezte: Mike Hodges

Flash Gordon, a hősies földlakó megmenti a világot a kegyetlen Ming császár szörnyű terveitől: a kultikus képregény gyermekek millióit varázsolta el, s a filmváltozat is hatalmas rajongótábornak örvendhet.

Most végre DVD-n is hazavihetjük Flash Gordon kalandjait!

Ming (Max von Sydow) el akarja pusztítani a Földet: az emberiség egyedül Flash Gordonban (Sam Jones) és gyönyörű partnerében, Dale Ardenben (Melody Anderson) bízhat. Flashnek sikerül is keresztülhúznia Ming sötét terveit, ám a bosszú nem várat sokáig: Flash-t és Dale-t a gonosz uralkodó a Mongo bolygóra sugározza, hogy ott végezzen velük.

Monumentális díszletei, humoros karakterei, izgalmas csatái és remek zenéje (melyet a Queen szerzett) miatt a Flash Gordont jogosan emlegetik a nyolcvanas évek legjobb sci-fi filmjei között.

link:

http://www.dvdfutar.hu/dvd_02688.html

baliko:
A 300 szerintem is nagyon el van találva.
Hálás köszönet a honosításért.
Apropó nem tudja valaki, hogy a törlődés miatt eltünt Flash Gordon A Marsra megy c. film elérhető-e még valahol ?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése