HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
pepo05:
Hűha Zerit! Ezt szépen megfogalmaztad! Grat!
Zerit:
elnezest, nem szemelyes ugy, csak most fogyott el a turlemem
nem varjuk el senkitol sem, hogy tobboldalas esszet irjon, de par mondatban, szobaban talancsak ki tudja fejteni hogy miert tetszett valami, vagy miert nem
ez nem szerelem, ahol az erzelmek dominalnak a szavak helyett, hanem egyfajta tetszesindex, ami jolesik a honositonak, illetve jelzi, hogy milyen iranyba vigye tovabb a honositast, mely kepregenyekkel foglalkozzon
exOrcist:
Okay, jogos.
talgaby:
Csak két dolog:
-A véleményezésnél örülönk annak, ha csak egy "tetszik" is van ott, de annál azért bővebben is kifejthetnéd. Mi csak örülnénk neki.
-Kicsit nagyon belendültél. Most akkor vagy gyűjtsd össze, hogy mi tetszik, vagy használd a "Javít" gombot hozzáadásra, de ne írj magad után 10 percenként, ha megkérhetlek.
exOrcist:
Zerit, értem már a fencsali képet, az üzenőfal miatt, félreértettél, nem akarom én beosztani az idejét, csak a múltkor ott írta, hogy most nem lesz egy ideig 300, mert ZH-t kell írnia, persze, természetes, első a tanulás egyet értek vele. Én mivel nem fejtettem ki eddig véleményt, ezért nem is követelőztem soha semmiért, csak ezt említettem meg az előbb, de aztán meggondoltam magam, regisztráltam a fórumba és most véleményezek, teljes gőzzel, még van mit bepótolni, mivel csak 10 perce vagyok regisztrálva kb. szal megyek osztani a véleményeket. Ássuk el csatabárd, élni béke.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése