HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (307/426) > >>

talgaby:
Kis segítség a fórumhoz, úgy általánosan: A véleményeket mindig oda várjuk, ahol megjelent az üzenet, hogy frissültünk az adott képregénnyel.

Spuri:
Nem tudom, hová való, de ide írom!

Aleister Green/Arane! Nagyon jó! Hangulatos, szép beírás. A fordítás is HZs színvonal! Gratulálok! És köszönöm szépen, hogy ilyen jóval indítottátok be újra! Köszikösziköszi!

talgaby:
Hű, raveon, köszi! Végre vki tényleg olvassa a Vörös Sonját.
És neked is Bundy. Egyébként a képregény élvezhető a játék nélkül is, de ha ismered az "eredetit", úgy még jobb.

Bundy2020:
Elolvastam a Halo képregény előzetest, és tetszett   . Kössz a fordításért! (Bár nemtudom miért vagyok annyira oda, nem láttam a játékot, sőt, csak pár hónapja tudtam meg, hogy van ilyen     )

raveon:
Nem érkezett még visszajelzés róla eddig? Szerintem jó volt, bár én már jóideje nem foglalkozom fantasy-val. A rajzai jobban tetszenek mint a mostani Dynamite-osé. Persze régi, de ez csak ad egy plusz feelinget. Lehet különben, hogy ez a bajom nekem a mostani képregényekkel. Megszerettem a régi rajzokat, meg színezést. Az "új" színezések elrontják a rajzokat, főleg ha a rajzokon az olyan részleteket, amiket eddig normálisan meghúztak, valamely színnel, színezési effekttel helyettesítik. Persze azért van ami tetszik. Hiába, lehet, hogy lassan tudom megszokni a változásokat.  

Lesz még? Remek, várom.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése