HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (306/426) > >>

lyrán:
A Warhammeres sztorikat köszönném meg. Mert eddig nem tettem meg.  
recsi a warhammer monthlyból szeditek ki őket? Ha igen akkor egy kis westernes feeling kedvéért jöhetne egy kis Jericho is.  Ez csak egy tipp nem követelés.

Ja és a Magányos farkasokhoz csak annyit, hogy Imperial Guard rulez!!!

yosha:
No, mit találtam. Ráakadtam erre a WUTANG nevü szösszenetre. Nos, első teljesen negativ véleményem, de ez szörnyü. MI akar lenni tulajdonképpen? Olvastam a honositó gondolatait, és nem a munkájával van a gond, hanem minden mással. Se egy sztori, se egy értelmes karakter... Na jo a nök jok benne... Bocs ha megbántottam valakit..

dancsi:
Nemtudom, hogy ide kellene-e irni, de sajnos nemtalaltam meg a megfelelo topicot ahova beirtatok (vagy nem irtatok?) a frissulest szoval ide irom: A sztrajk lezarasa ota sikerult elolvasnom A fogados lelket meg a Nekromanta-t

A fogados lelke: nagyon vartam mar az uj Gaiman-t mivel az eddigiek egytol egyig tetszettek.....eddig.  Nalam valahogy nem jott be ez a "pajzan" tortenetszoves meg kepi vilag... A rajzok egyaltalan nem tetszettek...habar biztos van akinek ez a zsanere, es persze nemlehet mindenkinek a kedvere tenni, nekem speciel "A vampirok fel egykor b@sznak" cimu mualkotas jutott az eszembe rola :D:D

Nekromanta: ez viszont nagyon beutott, sokkal joban tetszik mint a "mejjes-faros" Tarot... habar az sem rossz, legalabbis annyi amennyit elolvastam belole...rendesen stresszbe vagodtam az utolso oldalon, hogy mi lehet a folytatas... (ez most nem kovetelozes  ) a rajzok nagyon tetszenek a  beiras is hiper-szuper-csudajo...

Egyenlore ennyi tellet, majd ha meg lesz idom tobbet olvasni akkor velemenyezem oket, kosz szepen a kepregenyekert, no meg a sztrajk vegeert

exOrcist:

--- Idézet ---Örülök, és ne csüggedj, lesz még. WH meg WH40k is, bár nem mind tőlem, de legalább gyorsabban készül majd.
--- Idézet vége ---

Okay, várni fogom.  

Spuri:
Most már utólag megtaláltam!  Köszi

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése