HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (4/426) > >>

turkia:
Jó ötletnek tartom, hogy magyar képregények esetében a magyar mondavilágból merítsünk. Mondjuk elsőre kicsit furcsa Attila nevét és az "autóstop" kifejezést egy oldalon olvasni, de mindenképpen dicséretes dolog, hogy valaki nem rögtön idegen témához nyúlt. Sok és lelkes munka lehetett benne, nem is olyan rövid füzet.

SithLord:
Üdv! Köszi a Vágó 04.részét,Aldarion,Beigli69,Tyrant! :worship: :worship: :worship:
Nagyon kemény volt,hogy főhősnőnk megpróbált ellenállni a Vágó akaratának!A vége meg brutális !!! :hehe:
Várom a folytatást!!!

SithLord:
Üdv! Köszi a Vágó 03.részét,Aldarion,Beigli69,Tyrant! :worship: :worship: :worship:
Kíváncsian várom,hogy az ifjú elf leány mikor tud majd a kard hatalmával szembeszállni és saját maga irányítani?Továbbra is tetszetős a sorozat!!!

SithLord:
Üdv! Köszi a Vágó 01-02.részét,Aldarion,Beigli69,Tyrant! :worship: :worship: :worship:
Most fedeztem fel ezt a gyöngyszemet,így visszaolvastam az első részt is,hogy képben legyek.Nagyon tetszik,mint történetileg és képi megjelenítésben is!

SithLord:
Üdv! Köszi a Vörös Sonja: Istenek haragja című képregényt,talgaby,Galen! :worship: :worship:
Lokiról mindig is tudni lehetett,hogy egy álnok,cselszövő és ebben a történetben sem hazudtolta meg magát.De Odinon meglepődtem.Maga a történet nem volt rossz.A grafikával együtt egy gyenge négyes,nálam.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése