HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (298/426) > >>

Nyul:

--- Idézetet írta: talgaby ---Khm... nos, tudom, hogy két ünnep közt vagyunk és mindenki pihen, a karácsonyi ajándékaival játszik, készül a szilveszteri bulira, vagy a vizsgáira, meg minden, de...

Senki se olvasta el a Halo-képregényt???

Nem szoktam már ilyenekért sírni, de ez tényleg kegyetlen meló volt hihetetlenül rövid idő alatt, meg aztán jól esne Gabe-nek is meg nekem is egy-két szó róla...
--- Idézet vége ---
Vagyok, vagyok... csak a múltkori beszélgetésünkből következtetve pár évvel későbbre vártam, mellesleg nagyon jó lett. Ringworld rulz.
KÖSZÖNÖM (Talgaby és Gabe)

lyrán:
A legutóbbi képregényhez: Gratula Blixxa és Elwood!    Látom Elwood eltudtál szakadni egy kicsit a Transformerjeidtől.

A képregényről meg csak annyit, hogy kicsit uncsi, hogy a rasszista földi katonák irányítják a földet akik rondák mint a bűn. De bezzeg az áldozatok(a négy szuper képességű csaj) azok milyen kis dögösek. Szóval szerintem egy kicsit sablonos volt a sztori. Egy adag pacifista szokvány sallangal(a háborúkat a hadi ipar mozgatja). Egyébként viszont nagyon tömören és pörgősen oldották meg a szerzők. A rajzok nekem bejöttek.

neurath:
4-ik Erő: Szeretem a rajzokat, a fordítás is élvezetes, de a sztori kicsit sok nekem 60 oldalon, ez simán lehetett volna mondjuk 4-6 epizód, ilyen gyorsan egyik hőshöz sem tudok kötődni.  És nagy kár hogy négy jó csajból egy ocsmányság lesz a végén.

Galamb:
Negyedik erő: nagyjából Gorgonitával értek egyet mindenben. Egyrészt nagyon jól sikerült a honosítás, tényleg hibátlan, köszönöm Elwood és Blixxxa!  
 Történet tényleg sablonos, vagy inkább klasszikus: csúnya kisérletező bácsik ellen fordul a teremtményük, de végülis én kedvelem ezt a témát. Mondjuk én egy picit rövidnek találtam, szerintzem belerakhattak volna néhány eseményt Mega elfogása és az átalakítás között.
 Grafika: kiválóan illeszkedik a történet hangulatához, az erőszakosabb jelenetekkel nincs sok bajom, de azt én is úgy érzem, hogy az elején azok a cicivillantások valahogy nem illeszkednek a történetbe. Nem nagyon értem itt a rajzoló szándékát.  
 Végeredményben mégegyszer köszönöm!

Gorgonita:
Negyedik Erő.

Történet:
 Az elején azt hittem nem fogom érteni ki kivel van, de ahogy a doki képbe került és magyarázni kezdett, helyre kerültek a szálak. Az ötlet nem túl eredeti. A Babylon 5 első évadjában is van egy hasonló témájú epizód, és gondolom már ott sem eredeti.

Grafika:
 Egyrészt technikailag lenyűgöző. Hasonló mint az Aquablue és a Heir to the Empire. talán ugyanaz is a rajzoló, de ennek nem néztem utánna. Másrészről indokolatlannak érzem az erőszakosabb és/vagy meztelenkedősebb képsorokat. A történet ezek nélkül is megállna, talán többen is olvasnák ismernék. A végén pl a négy nőből lett teremtmény fénylénnyé változik, de előtte még villog pár oldalt a horror arcával.
 Föleg a bolygófelszíni jelenetek tetsztettek, és a járművek.

Fordítás: Nehéz lehetett a sok állam-, tervezet és kódnév miatt.
Beírás: A Bomba felirat nagyon jó lett. A Kék Űr-t meg gondolom szintén nehéz lehetett a Blue Space vagy milyen nyelven volt ez eredetileg helyére festeni.

Szokásos hálálkodásaim üldözzenek mindenkit, aki dolgozott vele.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése