HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
talgaby:
Ez teljesen érthető is. De mi az a csillag?
Gabe:
Már ne is haragudj, de ha én fáradtam azzal, hogy beírtam a képregényt, jó pár óra rááldozásával, akkor az kissé rosszul esik, hogy valaki rábök egy két számból álló "véleményt". (különösen az sem hat meg, ha a 1/5-re pontozod, nem ismerheted a játékot, így meg nem olyan nagy szám a történet) Nem hinném hogy tovább tartott volna odaírni, hogy "történet=3/5" ezzel jelentősen megkönnyítve azt, hogy kb. mire gondoljunk. Ha nem írtál volna egyáltalán az sem zavar, na de ha már rászánod magad, akkor lehetett volna legalább ezzel az egyetlen szóval több. Természetesen ha egyetlen kezed, és azon is csak egy újjad van, akkor valóban jóval több ideig tarthatott volna bepöttyögni még ezt is. Ez esetben bocsánatot kérek .
Reméllem azért a következő rész elolvasására lesz időd, és a kedved is visszajön legalább ahhoz...
Zodiak:
--- Idézetet írta: Gabe --- ez ám a tömör vélemény... esetleg ha bőveben is leírnád, akkor kiderülne hogy mivel érdemelte ki a képregény a közepes jelzőt. Vagy most a honosítással van bajod?
--- Idézet vége ---
Ha szépen kérsz szivesen kifejtem bővebben, azonban se időm se kedvem hozzá ezek után. Egyszerűen ez az egyik rész a sorozatból, ami a legkevésbé tetszik nekem. A fordítást és a beírást nem célom minősíteni, elvégre nem honosítottam még.
(Lehet megsértődni)
freakdavE:
Értem, akkor náluk kell panaszkodni.
Ejnye-bejnye DD szerencsétek, hogy nincs pénzem elutazni hozzátok!
talgaby:
Hidd el, minket is, csak a Devil's Due vhogy mégse akarja kielégíteni ez irányú érdeklődésünket. Magyarán: áll az eredeti sorozat is.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése