HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
talgaby:
A 300-at a Képes Kiadó adja ki márciusban vmikor, gondolom minél inkább a film bemutatójára akarják majd időzíteni. Ha regelve vagy a Kneten, ebben a topicban szinte mindent megtudhatsz a kiadványról.
dancsi:
--- Idézetet írta: talgaby ---A 300 nem fog nálunk folytatódni. Hanem majd a könyvesboltokban.
chi még nem tűnt el, legalábbis nemrég felbukkant. Gondolom befejezi majd a Nekromantát. A képregényt igazság szerint eredetileg is úgy adták ki, hogy első rész, majd kicsit ültek rajta (egy-két évet...) aztán befejezték.
--- Idézet vége ---
köszi. Mikortól várható a 300 kiadása? Melyik kiadó fogja kiadni?
chi: nem sürgetni akrtalak a kérdéssel, de tény hogy szerintem jó az a képregény, pontosabban jó volt az első része.
Zerit:
--- Idézetet írta: freakdavE ---Én az eredeti regényt is el szeretném olvasni, csak még nem tudtam megszerezni. A regény címe amúgy nem Twin Peaks, hanem "Ki ölte meg Lora Palmert?"
--- Idézet vége ---
digitalizalt formaban megvannak a konyvek:
Scott Frost: Dale Cooper naplója
Jennifer Lynch: Twin Peaks titka - Ki ölte meg Laura Palmert?
freakdavE:
A Twin Peaks nekem bejött mint sorozat, de a plusz epizódok szerintem is feleslegesek voltak.
Én az eredeti regényt is el szeretném olvasni, csak még nem tudtam megszerezni. A regény címe amúgy nem Twin Peaks, hanem "Ki ölte meg Lora Palmert?"
--- Idézet ---A Twin Peaks-et az első évad után lötték le? Annak sincs rendes vége... Az aktáknak van?
--- Idézet vége ---
Van vége az X-aktáknak. Bár ne lenne. Régebben már leírtam az utolsó epizódról a kritikámat, ha érdekel visszakeresheted. Szvsz nagyon gyenge lett.
Gorgonita:
TP -ahogy én látom.
A sztori bemutat egy kisvárost ahol mindenkinek vaj van a fején, akárcsak a néző környezetében, legyen az kisváros, nagyváros, stb. Jön Bob, aki tökmindegy, hogy ufo, ördög, vámpir, szellem, démon vagy másvalami, de büntet. A tv előtt ülő búnös pedig azt látja hogy a bűnösök elnyerik büntetésüket, és elkezd félni Bobtól.
A TP nagy kérdése: Ki ölte meg Lora Palmert (nem tudom, hogy kell írni), választ kap. Bob ölte meg, mert a bűnei miatt befolyásolhatóvá vált.
A baj csak az, hogy ezután még újabb epizódokat készítettek, ami már nem tudott sok újat hozzátenni, ehhez a szerintem létező mondanivalóhoz, üzenethez.
Érdemes megfigyelni, hogy mindegyik karakter, még a jók is rosszak valahol. Cooper beképzelt, a serifff egy gyanúsítottal hál, a titkárnő két fiút hülyít, az ijedős Andy nem tesz semmit félelmei ellen. A toloszékbe lött férj segélyéből élő Bobby féle karikról nem is beszélve.
Szóval -és szvsz -a TP szólt valamiről, csak a túl sok csinos szereplő miatt, túl sikeres lett, és tovább nyújtották, mint kellett volna.
Számomra ott van vége ahol a Palmer apuka meghal és a seriff meg Cooper arról filóznak ki lehetett Bob, aki bagolyként szárnyal újabb bűnös áldozatok után.
A többi már csak ráadás.
Más. A Stargate Hamond tábornokja is szerepel a TP-ben, ráadásul pont mint egy a titkos munkáját még a családja elől is titkoló tiszt. Ezen mindig röhögök, mert olyan mintha ott is a Stargate létezését titkolná.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése