HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (286/426) > >>

horvipeti:
Marcius 12-én jelenik meg  a 300 magyarul! El is olvastam itt,  és most még nagyobb kedvet kaptamhogy megvegyem!  Köszönöm HZs!

talgaby:
(Bocs, de nem nagyon szeretjük a floodolást, egyberaktam az egészet.)
Nem vettd el a kedvünk, a kedvünk inkább az veszi el, ha tényleg senki se szólal meg egy képregénnyel kapcsolatban.
Hogy mennyi idő volt pontosan, nem emlékszem, de arra igen, hogy eléggé az utolsó pillanatban esett be a scan, tehát hajtós volt a dolog, hogy Karácsonyra kész lehessen.

Steve Q.:
Na igen, neked, de hát ízlések & pofonok...  

+++

És szerintem egyáltalán nem volt felesleges meló a képregény lefordítása. Ha ti nem tettétek volna, akkor valószínűleg nekilátok, de én nem értek a JPG és más formátumú képek szerkesztéséhez, így külön öröm, hogy ti nekiláttatok és be is fejeztétek (vajon mennyi időbe telhetett?). Ne hagyjátok, hogy egy magamfajta "minden-lében-kanál" elvegye a kedveteket. És nehogy le merjétek törölni a képregényt az oldalról! Egyrészt szerintem vannak mások is, akik még nem olvasták el, másrészt pedig még nem sikerült letöltenem az egészet  

Ja, és szerintem az a bizonyos képregényoldal egész jól olvasható a HálóZsákon, én például minden szavát el tudom olvasni (bár egy-két kifejezés elég fura, ezért néztem meg a HaloPedia erről szóló oldalait, mert ott minden el van magyarázva).

Ha még mindig érdekel a dolog, nekem megvan az eredeti HGN, abból el tudom küldeni a szerinted olvashatatlan oldalt.

+++

Ha esetleg én vettem volna el a kedveteket, bocsánatot kérek  

talgaby:
De igen. Ám ettől még maradni fog. Az évszázadok során módosult politikai- és nyelvészeti változásokra hivatkozva, és mert olyan jól hangzik (nekem).

Steve Q.:
Na, akkor ez esetben egy dél-koreai tartományról van szó, nem egy dél-koreia provinciáról, nem?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése