HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
freakdavE:
Most olvastam el az Űrszellemet.
Emlékszem amikor még réges régen, aCartoon Networkon néztem az eredeti rajzfilmet.
Nosztalgikus érzéseket keltett bennem. De a képregény kivitelezése is ezt próbálja elérni. Akik ismerik a rajzfilmet a 60-as évekből, biztosan hasonlóan éreznek. A történet modern köntösbe való átültetése sem okozott bennem törést, sőt szerintem sokat hozzáadott az eredeti karakterhez.
Gratulálok Fareknek és Dórikának! És ezer köszönet!
Gorgonita:
Camelot 3000 Heh! Artoo legendájánál már csak az X-Men-t dolgozták fel és írták át többször. Eddig nekem is tetszik, bár a rajzok elég régiek, az idegenek meg eléggé békák, de a történet egyszerű felépítése és mégegyszerűbb humora kárpótol. Nem is értem, hogy ez a sorozat hogy nem lett népszerűbb mint a Jedi Academy. Mindenesetre én várom a folytatást. Remélem jó sok van neki.
És akinek ez tetszett, ne hagyja ki a Babylon 5 Egy elkésett Avaloni utazó című epizódját sem, amiben Michael York vezeti elő, hogy ő Arthur király.
joegery:
Hali!
Köszönet szépen Chi-nek a A Nekromanta 2.részé-ért!
Gery
iiykar:
Camelot 3000 #1
Érdekes kis sci-fi/fantasy keveréknek igérkezik így az első rész után, kiváncsian várom a folytatást
Köszönet érte
Sepi:
A Camelot 3000-ről is csak jókat tudok mondani. Elsőre elég furcsa volt Artúr királyt egy ilyen környezetben látni, de aztán ahogy haladt előre a történet egyre jobban tetszett. Főleg a hatalmas beszólásai és az, hogy milyen laza volt az öreg . Röviden összefoglalva nagyon jó kis képregény ez, és már kiváncsian várom a folytatását. Köszi Blixxxa és exactlee.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése