HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
beigli69:
Sliders 1-2:
Jó kis történet. Ha valaki nem ismeri, vagy követi a sorozatot, akkor is teljesen kerek és élvezhető történet. A 2d-s figurákból csak annyi a furcsa hogy amikor 2d-é válnak akkor is megmarad egyafajta vastagságuk is (annak ellenére hogy az elején tényleg papír vékonyak, de ahogy haladunk előre mindig egyre vastagabbak:))
Nagyon tetszett az atlantisz-i párhuzamos dimenzió, és az atlantisziak felhasználása a "Diplomáciai" kérdések sajátos megoldására.
Beírás, fordítás tökéletes...
Van még folytatása esetleg?
talgaby:
Szívesen. Hogy mikor csinálom meg a harmadikat, gőzöm sincs, még akkor se, ha Sepit megint rá tudom beszélni a beírásra (de így is lassan a fél HZs-csokrot ő írja be). Elvileg akkorra terveztem, mikor kijön a tpb, de most legjobb esetben is a húsvét környéke esélyes.
trougal:
Némileg elmálélkodtam az időt s csak most szólok hozzá a Bomba Királynő újabb epizódjához . Egyszóval, Sirály ! Nagyon jól pörög a történet , kellő csavarok beültetése repíti az agyafurt karaktert . Nagyon csípem a humorát is ! Nagyon jól el van találva az egész figura , úgyhogy mindenképp kijár a dícséret a stábnak, aki hozzáférhetővé tette számunkra !
elwood:
[font= \"Impact\"]Frissültünk[/font]
Sliders #1-2
Galamb:
Kösz szépen! Jó sztori volt, a Mama dúrva karakter, a vége is jóra sikerült, kiváncsi vagyok, milyen csapdát tartogatnak a királynőnek. A honosítás is a szokott minőség lett.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése