HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
Troll:
Frissültünk
Sárkánydárda Krónikák - Az Őszi Alkony Sárkányai #4
pepo05:
MIndenképpen, már a Quinn Mallory nevet is jó volt olvasni, nem is tudom mikor láttam utojára. Meg Arturo megjegyzései is nagyon sorozatbeliek voltak, akkor mindig elkapott egy egy pillanat a sorozatból.
Sepi:
--- Idézetet írta: pepo05 ---Erre a Slidersre én is felkaptam a fejem, én is szerettem a sorozatot gyerekkoromban, de sajnos egy idő után már elfogyott belőle az ötlet és csak szenvedés volt.
Hát megmondom őszintén ez a mini szerintem nem egy nagy alkotás
--- Idézet vége ---
Üdv újra a véleményezők között, pepo.
Nekem is nagy kedvencem volt a sorozat, főleg ezért is vetettem fel a honosítás ötletét erre a kis minire. Az történet alapötlete valóban nem egy egetrengető elképzelésre vall, de ha azt nézzük, amit ebből az alapötletből ki lehetett hozni, azt a filmsorozat készítői ki is hozták (legalábbis az első kettő-három évadban, a többi valóban csak szenvedés volt). Viszont szerintem annyira nem volt nagy gond, hogy olyan kevés idő telt el a csúszások között, mert így pörgősebb lett a történet. A hátterek kidolgozására pedig ahogy néztem nem pazaroltak sokkal több időt, mint magában a sorozatban, hiszen ott is inkább csak abban tértek ki, hogy miben is különbözik az adott világ a miénktől. Azt hogy hogyan is jutottak oda, már alig, vagy egyáltalán nem részletezték. Ezt lehet érezni ebben a képregényben is. De az mindenképpen látszik, hogy az író nagy sci-fi rajongó, hiszen ki más írna emberevő ufókról és kétdimenziós lényekről.
--- Idézet ---Tudnia kellett, hogy kiszámíthatják a koordinátákat és utánuk mehetnek...első blikkre nem sok értelme volt az önfeláldozásnak.
--- Idézet vége ---
Ez a fajta logikátlan viselkedés gyakran volt látható a sorozatban is, úgyhogy engem ez annyira nem lepett meg. Mindenesetre remélem, hogy neked és még pár olvasónak is sikerült pár kellemes nosztalgikus percet okoznunk a honosítással.
majominia:
Nagyon tetszett a Sliders képregény, köszönet érte.
pepo05:
Erre a Slidersre én is felkaptam a fejem, én is szerettem a sorozatot gyerekkoromban, de sajnos egy idő után már elfogyott belőle az ötlet és csak szenvedés volt.
Hát megmondom őszintén ez a mini szerintem nem egy nagy alkotás
Elég rövid az összes csúszás között eltelt idő...ezek a kétdimenziós lények érdekesek, bár az 5. dimenzió, meg éheske vagyunk stb. dolgot megmagyarázhatták volna bővebben is. A másik, hogy ahhoz képest, hogy Mallory tisztában van vele, hogy ezek a lények csak akkor csúszhatnak, ha előttük megnyílnak a kapuk, elég nagy butaságot csinált. Tudnia kellett, hogy kiszámíthatják a koordinátákat és utánuk mehetnek...első blikkre nem sok értelme volt az önfeláldozásnak. Vagy arra cska nem számított, hogy a fogsága nekik elég és nem fenyegetik meg, hogy elkapják a többieket. Ez az atlantiszos dolog is érdekesnek tűnt elsőre, de nem ilyen ókori szerelés fomájában, meghogy az űrlényeket is legyepálják... Nem tetszettigazán.
De a honosítás tökéletes, köszönet érte!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése