HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (260/426) > >>

Aldarion:
Köszönöm a pozitív véleményeket, újonc honosítóként hálás vagyok érte.

--- Idézetet írta: SithLord ---Következő; rész mikorra várható? Vagy teljesen egyedül csinálod?
--- Idézet vége ---
A következő rész, mint arra talgaby rávilágított még egy kicsit odébb van, de ha semmi sem jön közbe akkor amint lehet, folytatódik a történet. Mellesleg kérdésedre válaszolva majdnem teljesen egyedül csinálom, fordítok és beírok, helyesírás ellenőrzés végett talgabyt illetti köszönet, a grafikai problémák megoldásában pedig Troll segített ki. Egyébként a sorozat halad, de mint említették, még elég friss. A tengeren túlon még csak a 4. szám jelent meg, többek közt ennek is köszönhető a csúszás. Igazság szerint eléggé meglepődtem, hogy most kitették...

--- Idézetet írta: Gull ---Ezért a képregény nekem tetszik (szerintem amúgyis képregénybe/rajzfilmbe kívánkozik ez a stílus amit a Blizzard a warcraftban megteremtett), bár ez a gladiátoros dolog remélem kitágul azért,  lesznek kalandozások vagy hasonlók is, de így is jó volt persze!
--- Idézet vége ---
VIGYÁZAT SPOILER VESZÉLY!
Nos akit az előbbi figyelmeztetés nem riasztott el, annak annyit elárulok, de csak annyit (mert szemét vagyok  ), hogy igen kitágul a sztori, a 3. számtól kezdve huszárvágásszerű fordulat áll majd be a cselekménybe. Addig viszont nem árulom el hogy mi...  

--- Idézetet írta: trougal ---Számomra is igéretesen indul a WoW sorozat . A prologus figyelem felkeltőnek megteszi . Remélem egy gazdag világ bontakozik majd ki belőle .
--- Idézet vége ---
Gazdagnak elég gazda a világ mind fajok, mint fantázi terén. Akinek tetszett a Prológus, azoknak tetszeni fog a folytatása is, legalábbis szerintem. Egyelőre, minthogy Kalimdoron játszódik a sztori, leginkább a Hordához húzó fajok (orkok, goblinok, trollok, ogrék, taurenek, stb...) fognak felbukkanni, de később más fajok is képviseltetve lesznek majd.

trougal:
Számomra is igéretesen indul a WoW sorozat . A prologus figyelem felkeltőnek megteszi . Remélem egy gazdag világ bontakozik majd ki belőle .

Gull:
Én is elolvastam. Én nem játszok a WoW-al, de nagyon tetszik a világa, főleg az orkok megvalósítása, elgondolása. Ezért a képregény nekem tetszik (szerintem amúgyis képregénybe/rajzfilmbe kívánkozik ez a stílus amit a Blizzard a warcraftban megteremtett), bár ez a gladiátoros dolog remélem kitágul azért,  lesznek kalandozások vagy hasonlók is, de így is jó volt persze! Hát látom sokat kell még várni a folytatásra, de azért köszönöm!

SithLord:
Okés,akkor várom a nagyipari mennyiséget!!!   és köszi az infót talgaby!

talgaby:
Mivel ez itt egy (nem) apró technnikai malőr és kommunikációs zavar következtében került csak ki, így tekintsd te is és a többi olvasó is ezt egy leendő sorozat ízelítőjének. Vmikor június környékén mehet majd ki egyébként a következő rész (nagyon friss a sorozat), Aldarion egyébként nagyipari mennyiségben csinálja a háttérben.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése