HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
Troll:
Azt hallottátok, hogy a történetet lejátszották a valóságban is?
Abból írták a történetet. Kíváncsi vagyok ki volt a mesélő...
(asszem Aldariontól hallottam)
Lambach:
Első ;osztályú munka cimbora remélem lesz folytatás.Bár én inkább a könyv híve maradok
Csak így tovább..
Aldarion:
Örülök ha tetszett, és csak annyit mondok, hogy nemsokára folytatódik a történet. Becsszóra! És egyet értek Infernóval a könyveket tényleg érdemes elolvasni, sok mindent megvilágít, amit esetleg a képek nem. És valóban ez a képregény sokkal inkább egy diafilmre emlékeztet, sem mint egy képregényre.
Épp ezért jó hír a grafikát bírálóknak: a harmadik kötet adaptációját már Julius Gopez rajzolja és nem Steve Kurth. Teljesen más képi világot fog kapni a történet, ki-ki eldöntheti majd hogy melyik a jobb, ha oda érünk. ;D
Igazság szerint, bár az még odébb van addig is lesz egy két váltás. A szinezőt többször is cserélni fogják, és éép ezzért minden szám másabbnak fog hatni, de egyértelmű váltás majd csak a rajzoló csere után lesz.
Visszatérve az első bekezdésemhez: Ha valakinek kérdése lenne a történetről, valami nem tiszta kérdezzen, én tőlem telhető alapossággal fogok válaszolni.
inferno:
Olvassátok el a DL Krónikákat könyvben is (ha még nem tettétek), mert a képregény sem rossz, de azért könyvben az igazi... Bár itt valóban viszonylag jól át sikerült ültetni a történetet, csak a grafika színvonala von le sokat az értékéből... Amúgy köszi a honosítást.
SithLord:
Üdv! Köszi az új Dragonlance Krónikákat Aldarion,Troll!
Jó történet,szép grafikai megvalósítás,végig olyan érzésem van miközben olvasgattam,hogy,mintha dia filmet néznék szóval teljesen megvoltam elégedve! Várom a folytatást!
Az ERŐ legyen veled Aldarion!!!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése