HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (257/426) > >>

Squarepusher:
Sziasztok!

Remélem jó helyre írok, ha nem, akkor bocsánat! A fantasy kategóriában találtam 2 ínyencséget. Az egyik a korongvilág regények, a másik pedig az Idő kereke: Új tavasz. Meg tudná valaki mondani, hogy ezek magyarul is megjelentek? Megvásárolhatók valahol papíron is? Az többi Idő kereke regény is megjelent képregény formában?? Esetleg felkerülnek az oldalra? Egyenlőre ennyi! A válaszokat előre is köszönöm!

talgaby:
Ööö... elvileg koprodukcióban rajta vagyunk az ügyön. Még ismeretlen, hogy mikor lesz megint FR-képregény, de utána remélhetőleg stabil ütemben fog menni.

erise:
Hy everybody? A Forgetten Realms- ba mikor lesz frissítés?

inferno:

--- Idézetet írta: Troll ---Azt hallottátok, hogy a történetet lejátszották a valóságban is?
Abból írták a történetet. Kíváncsi vagyok ki volt a mesélő...  
(asszem Aldariontól hallottam)
--- Idézet vége ---

Ez valóban így volt. Nekiültek kitalálni egy új világot, elkezdték játszani, közben alakultak ki a főbb karakterek. Raistlin suttogása pl. szintén a játék közben alakult ki. Előbb elkészítették a történetből a kalandmodulokat, aztán megírták a regényeket. (A krónikákat.) A többi már történelem...  Olvastam valahol erről egy interjút Margaret Weissel, ha megtalálom belinkelem.

+++++++++

Közben meg is találtam, itt egy interjú a szerzővel, magyarul: http://uradalom.fantasya.hu/index.php?szin...utat&id=183

Aldarion:

--- Idézetet írta: Troll ---Azt hallottátok, hogy a történetet lejátszották a valóságban is?
--- Idézet vége ---

Nem példanélküli eset ez a fantasy irodalomban. Magyar példának ott van a Káosz-ciklus John Caldvelltől (Nemes István). Az egyik legnagyobb magyar fantasy sorozat szerintem, eszmélen sztorival, sok vérrel, és elég sok poénnal...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése