HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (255/426) > >>

Recsi:
A Boom studios cucc túl új ahhoz, hogy nekifogjunk. A Deff Sq elvileg a WH Monthlyban jött ki, az meg folyamatosan készül(get), bár ha jól tudom épp fordító kerestetik stádiumban leledzik. Cajun, szerintem vedd fel a kapcsolatot pm-ben vagy mailben Blixxxával, ő a jobbantuggyafőokos WH/40K ügyben.
A Black Librarys cuccok szinte kivétel nélkül Monthlyból gyűjtött cuccok.
Ezekről tudok (angolul):
WH40k - Damnation Crusade (6 részes mini, Boom studios, tavaly júliusban fejeződött be)
WH(?)The Redeemer (4 részes mini, színes, Black Library, 2002)
WH40K Blood and Thunder (4 részes mini, Boom, 2008 január)
WH Forge of War (5 részes mini, Boom, 2008 január)
ezen kívül 86db WH Monthly + a 0. szám + 1 birthday special

holloo:
Igen az nem lenne hátrányos, ha minél több W40k képregény jönne  . Az Űrfarkasos sztori is nagyon ott volt

Cajun:
Ja, és ahogy elnézem épp most jött le a Daemonifige mindkét része is (igaz pdf-ben, de az nem para)

Cajun:

--- Idézetet írta: Gabe ---
--- Idézetet írta: Cajun ---Hi!
Igazából csak egy kérdésem lenne: A Warhammer képregényeket folytatjátok még valamikor? (Esetleg fordításba is be tudnék szállni, ha lehet róla szó...)
--- Idézet vége ---

Helló!
Ezt kár volt mondanod, mert én most jól kihasználom a kinálkozó lehetőséget  
Nem volna kedved fordítani a "Deff Skwadron" című GN-t? Mint a címéből is sejthető, orkok a főszereplői, méghozzá asszem a Speed Freaksből... Persze nem könnyű, mert ork dumát (orclish   )  kell magyarba átültetni. Mit mondhatnék még? Három sztori 55 oldalon, elképesztő hangulatal megáldva. A beírást én válalnám.

--- Idézet vége ---

Szerintem simán megoldható (mindig is csíptem az ó'kokat  ), tárgyaljuk le a részleteket mailben (taritamas@gamil.com).
Amúgy ha gondoljátok rendelkezem a Boom Studios által kreált Blood And Thunder sorozat első két részével (bár kissé sötétebbek a kelleténél, de azt talán föl tudná javítani valaki...).

elwood:
Troll mintha mondott volna valami olyat, hogy egy Warhammer képregény „tervbe van vége”. Nem tudom, ki hogy van vele, én az ilyet némi szkepticizmussal fogadom, de érdemes rákérdezni.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése