HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
Aldarion:
Nincs mit. Sőt még annyit tennék hozzá, hogy bár technikai okok miatt csúszik egy ideje a 6. rész, rövidesen jönnek az újabb fejezetek, tehát ha időd engedi majd figyeld a frissítést.
Gorgonita:
Ha késve is, de jobb később mint soha alapon, köszönet a Sárkánydárda krónikásainak. Emlékezetes kaland, amihez a rajzolt változat egy kis művészi plusszt is ad.
holloo:
Köszi a linkeket.Igen a o'k duma t'lleg elég nagy kreativitást igényel. Véleményem szerint itt is inkább több ember összedolgozása igényeltetik. De az ajánlatom továbbra is áll, ha segítség kell szóljatok, de azért egyedül nem mernék belevágni...
Gabe:
A deff squadront bár nem foglaltam le, de én néztem ki magamnak beírásra. (attól függetlenül bárki megcsinálhatja, én szívesen elállok tőle ha úgy alakul) Sikerült is odaadnom valakinek fordítani, de az illető azóta sem jelentkezett nem meglepő, mert orkok a történet szereplői, és marha sok duma van benne, ami ráadásul veszettül szlenges is... Ha jól tudom, a dawn of war magyarításának orkos részét is egy rakás ember tudta csak jól megoldani. Szóval ehhez valami nagyon tökös fordító kellene.
Egyébként ebből a torrentből le tudsz szedni ezt-azt: katttt ha meg kicsit több türelemmel rendelkezel, akkor ezeket fésüld át: kattt
(amúgy meg akit érdekel a szerepjáték: dark heresy
Itt van hozzá a magyar fórum, fordításokkal együtt katt )
holloo:
És honnan lehet megszerezni ezeket a kiadványokat?
A fordítás dologba be tudok segíteni, ha kell, de egyedül nem vállalom...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése