HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (248/426) > >>

Aldarion:
A válaszom igen. Épp két hete jelent meg a Tavaszi hajnal sárkányainak záró fejezete. Ugyan még nem a közeljövőben jutunk odáig, de nem fogunk megállni az első kötet feldolgozó sorozat végénél. Így tehát kitartás, és jön majd a folytatás. Méghozzá hamarosan.

morgena:
Pont a napokban láttam a Dragonlance rajzfilm mozit, ugye pont ugyanezt a történetet öleli fel. A kérdésem annyi lenne, hogy a képregényt tovább is megcsinálták, mint a filmet? :O
Azt tudom, hogy regény az alapja, de perpill ahhoz most nincs kedvem, viszont a sztori érdekelne.

SithLord:
Üdv! Köszi az új részt Aldarion,Troll!    Mivel rajzfilmen láttam már korábban,ezért nagyjából ismerem a történet menetét,de azért jó volt viszont olvasni,így azért szebb és jobban tetszik,mint a rajzfilm változat!
Az ERŐ legyen veled,Aldarion!!!

Gabe:

--- Idézetet írta: Cajun ---Gabe: Nemsokára nekikezdek a Skwadron renberakásának, nem tudom még, hogy lesz rá időm, de igyekszem (viszont ha szabad leszek, akkor vállalnék mást is, mondjuk még 1-2 gyűjteményes Warhammert, esetleg ha valaki meg tudná szerezni a Fall Of Cthulhu sorozatot...  san=0).
--- Idézet vége ---

Oké, várom
Huh, Warhammer vonalon most már Recsit is bele kellene vonni a további tervezgetésbe. Mindenesetre olyasmit kellene találni, ami a Monthlykban nem ment le, és ha lehet, akkor 40k-s. Recsi, valami javaslat?

Fall of Cthullhu: http://thepiratebay.org/tor/3996748/Fall_of_Cthulhu_0-9
Van pár seeder is, szóval jönnie kell.

Ha nem volna torrent kliens a gépeden (munkahely, vagy ilyesmi miatt), akkor ezt olvasd el: katt

Megjegyzés: lassan már az oprendszer is a böngészőből fog futni...  

Aldarion:
Igen, az valóban jó jelenet, "Éjfél" kiáltja és Tanisra sötétség borul...

Higgy nekem, jól mutat, de hamarosan megláthatod. Remélhetőleg most már nem lesz több ilyen technikai csúszás...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése