HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (247/426) > >>

Cajun:
Részemről benne volnék bármiben, de mivel bokros teendőim (VOLT feszt, miegyéb...) miatt még a Skwadront se fejeztem be, nem ígérek semmit...

Recsi:

--- Idézetet írta: Cajun ---
--- Idézetet írta: Gabe ---
--- Idézetet írta: Cajun ---Gabe: Nemsokára nekikezdek a Skwadron renberakásának, nem tudom még, hogy lesz rá időm, de igyekszem (viszont ha szabad leszek, akkor vállalnék mást is, mondjuk még 1-2 gyűjteményes Warhammert, esetleg ha valaki meg tudná szerezni a Fall Of Cthulhu sorozatot...  san=0).
--- Idézet vége ---
Oké, várom  
Huh, Warhammer vonalon most már Recsit is bele kellene vonni a további tervezgetésbe. Mindenesetre olyasmit kellene találni, ami a Monthlykban nem ment le, és ha lehet, akkor 40k-s. Recsi, valami javaslat?

--- Idézet vége ---

--- Idézet vége ---
Blixxxa utólagos engedelmével - mert ő ám a fővórhemör-maszta - felajánlom fordításra a teljes monthly készletet. Ha jól emlékszem 2 szám hiányzik, de az is a végéből, szal, ha valaki (Cajun?) fordítani akar WH-t vagy 40K-t, szóljon, hogy melyik történetet, és felteszem a FTP-re. Én elsősorban a Montly sorban megjelentetésének a híve vagyok, de ha valaki egy TPB-t akar kitenni legyen, de azzal a feltétellel, hogy amint odaér a Monthly sorozat, levesszük a TPB-t, és a betesszük feldarabolva. (Persze ez csak ajánlás, nem akarok törvényeket hozni  )
A Boom studio cuccai szintén megvannak, ha nem érzitek túl újnak, mehet az is, scant tudok adni. Legjobban azonban annak örülnék, ha folytatódna a WH Monthly. Ha valakit érdekel a világ, arra kérem, először ott nézzen körül, hátha valami megtetszik neki (azt hiszem a #5 volt az utolsó, ami kijött nálunk), a maradékot meg max. bevállalom én, bár WH-t nem sokat olvastam, inkább WH40K-t.

Sepi:
Frissültünk!
Spawn - Sötét Középkor #02

Cajun:

--- Idézetet írta: Gabe ---
--- Idézetet írta: Cajun ---Gabe: Nemsokára nekikezdek a Skwadron renberakásának, nem tudom még, hogy lesz rá időm, de igyekszem (viszont ha szabad leszek, akkor vállalnék mást is, mondjuk még 1-2 gyűjteményes Warhammert, esetleg ha valaki meg tudná szerezni a Fall Of Cthulhu sorozatot...  san=0).
--- Idézet vége ---

Oké, várom  
Huh, Warhammer vonalon most már Recsit is bele kellene vonni a további tervezgetésbe. Mindenesetre olyasmit kellene találni, ami a Monthlykban nem ment le, és ha lehet, akkor 40k-s. Recsi, valami javaslat?

Fall of Cthullhu: http://thepiratebay.org/tor/3996748/Fall_of_Cthulhu_0-9
Van pár seeder is, szóval jönnie kell.

Ha nem volna torrent kliens a gépeden (munkahely, vagy ilyesmi miatt), akkor ezt olvasd el: katt

Megjegyzés: lassan már az oprendszer is a böngészőből fog futni...  

--- Idézet vége ---

Tyűjaj, hát a torrent az absz kilőve, de majd valami ismerősnél lehúzom a cuccot. Most álltam neki a maradék fejezeteknek, de heveny másnaposságall kissé nehezebb, mint gondoltam    
A további WH40K dolgok közül én mondjuk a Blood and Thunder-t javasolnám, az még friss és ropogós, Monthlyban pedig nem jött le, mivel a Boom! Studios csinálta. (Ez is orkos sztori amúgy  )

morgena:
Örülök neki, akkor lesz még egy sorozat, amit olvashatok.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése