HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (233/426) > >>

Cajun:
Szerintem zseniális húzás volt. Jó sztori, igényes kivitelezés, alig várom a folytatást.

Aldarion:
Hááát, nem mondom, eléggé szokatlan témaválasztás, de a magam részéről kedvelem Barkert, jó író, és akinek esetleg ismerősen cseng a játékszoftver-frontról az Undying vagy a Jericho akkor tudja miről beszélek. Remekül tud parahangulatot teremteni, és bár messze nem ez a legfantasztikusabb-világrengető történet, amit írt, én kedvelem, úgyhogy örülök, ha kedvező fogadtatásra talált.

Sepi:
Még van remény arra, hogy nyomtatott formában folytatódjon az Y, tehát azért ne add fel a reményt.

trougal:
Most találtam meg az Y-az utolsó férfi honosításait . Tudom hogy korábbiak , de én lemaradtam róluk . Nagyon jó volt így egyben látni a történet folytatását . Van remény , hogy valaha további részek kerülnek fel ? Úgy tudom , a kiadványként való megjelentetésük becsődölt . Ezer ft összegért sem kell a közönségnek . Gondolom ezért került vissza az oldalra a Prédikátorral egyetemben . Jó sorozatok ezek , csak a magyar olvasótábor még nem nőtt fel hozzá .

SithLord:
Üdv!Köszi szépen Aldarion,Beigli69,Troll!      
Az nem túlzás,hogy nehezen emészthető...mondjuk úgy,hogy "érdekes" egy képregény ez...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése