HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (231/426) > >>

talgaby:
Jön is majd a következő rész, ami az Alpha... sorozat nagyjelenetét ülteti át, egy egész részen át. Magyarán: hatalmas bunyó magával Bisonnal. Aztán lassan el is érünk az első fejezet végéig (az első szakasz hat részes).

SithLord:
Üdv! A Street Fightert akarom megköszönni talgaby  ,mivel sehol nem láttam kiírva,ezért ide írok... Nagyon jó volt,tetszett!
Legnagyobb poén mikor Sakura elment harcművészetet tanulni és jól helybenhagyja a "mestert"   Várom a folytatást!
Az ERŐ legyen veled!!!

Aldarion:
Hát igen, a törpék... Hidd el, a maguk idejében fogod még ennél jobban is sajnálni őket, (én csak tudom, ez a történet már majdnem teljesen készen van.) De ugyanakkor - szokásukhoz híven - megmutatják milyen kemény sziklából faragták az igazi törpét.
Ami meg a Káoszt illeti... Hát senki sem mondta, hogy tisztességtelen eszközöket nem lehet a pályára vinni... Hogy John Caldwell-t idézzem: "A meccs az Amriki futball szabályai szerint zajlik: Csak azt szabad megölni, akinél a labda van!"

Peter P:
Hála az égnek...  
Csak szegény törpéket sajnálom...  
Jó volt látni, hogy a csatát megelőző pár percben, hogyan „bizakodnak" az emberek. („Ezen a vonalon nem engedhetsz át senkit!"    - igen ezt a káosz lovagoknak elfelejtették megemlíteni.)

Aldarion:

--- Idézetet írta: Peter P ---Nagyon jó volt.
Mondjuk elég lazán ledarálták az emberek seregét...
--- Idézet vége ---
Meghiszem azt. Valóban jól helyben hagyták a birodalmi erőket, de végülis valahogyan be kell indítani a cselekményt. Minden esetre, Spoilerkedés nélkül, annyit lelövök, hogy Vogelék már a következő számban elkezdik a szépítést.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése