HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (223/426) > >>

SithLord:
Üdv! Indiana Jones?! De jó    köszi talgaby,Recsi,Kendra!      
Mikor megláttam nagyon örültem,hogy új képregénnyel bővült a Hzs eddig sem kicsi repertoárja.Nem kellett csalódnom,történetileg,grafikailag is jó ez az új sorozat,nekem tetszik!
Várom a folytatást!!!
Az ERŐ legyen veletek!!!

Peter P:

--- Idézetet írta: Recsi ---
--- Idézetet írta: Peter P ---Jó kis Warhammer jöhetne már...
--- Idézet vége ---
Bár nem magyarul, de Warhammer:
Az Exterminatus 3/5-ik része:
http://rapidshare.com/files/152254700/Warh...ha_Choppaz_.cbr

--- Idézet vége ---

Ááá...köszi!
Mindjárt neki is ugrom.  

Cajun:

--- Idézetet írta: Gabe ---
--- Idézetet írta: Cajun ---Az ciba...
--- Idézet vége ---

Na igen, meghallt a gépem. Az egész vasból egyedül a két vinyó maradt meg, de még azok sem biztos, hogy élnek... szóval még nem volt módom kipróbálni őket, így abban sem vagyok biztos, hogy müködnek-e egyáltalán. Bár a gépemet elég nagy "sokk" érte (konkrétan: "lecsusszant" a galériáról... ), így nagyon sanszos, hogy azok is kukázva lesznek, az összes adattal együtt. Szívás, de sajna egy darabig most nemigen tudok gépközelben lenni. Most is egy ezer éves lasssúúúúúú gép elött rongálom a szemeimet egy internetkávézóból (brrrrr, de utállok ilyen helyekre járni  )

Jobb híján csak bocsánatot tudok kérni, így utólagosan:

Bocsi  

--- Idézet vége ---

Semmi gáz, Aldarion már a segítségemre sietett. A galériákkal pedig érdemes vigyázni, nekem anno egy monitorom bánta a magaslati pozíciót

dr samson:
Nos: azóta bizony kiderült, hogy nincs raktáron Forgotten Realms, mert nem hogy beírás, de jelenleg fordítás sincs belőle készen. Legalább is nem az, aminek jönnie kéne. Ergó: még egy darabig ne számíts rá, és nem kell minden héten kétszer megkérdezni, mert az sem fogja meggyorsítsani a dolgot. Légy türelmes, addig is van egy rakat más képregény, amit olvashatsz. Majd ha kész lesz, akkor ki is fog kerülni a következő rész.

Morg:
Csak arra lennék kiváncsi hogy mi a helyzet FORGOTTEN REALMS botítójával és most éppen ki dolgozik rajta?
Várom a választ.
Morg

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése